Last news in Fakti

27 Септември, 2018 11:11 6 012 5

Бургазлия: Не съм крал, взех каквото ми се полагаше

  • недко цветанов-
  • асансьорно табло-
  • обир

Извърших ремонтни дейности, които не ми бяха заплатени, твърди Недко Цветанов

Бургазлията Недко Цветанов, който преди седмица бе арестуван по обвинения, че е задигнал две домофонни системи от бл. 38, вх. 5 в ж.к. ”Изгрев” и асансьорното табло от бл. 77 в ж.к. ”Зорница”, е категоричен, че не ги е откраднал, а прибрал, защото живущите в тези входове му дължали пари, съобщи "Флагман".

Недко твърди, че се занимава с ремонт на асансьорна и домофона техника. Бил нает от етажната собственост, за да им монтира нова техника, но те не му платили и той си я прибрал. Не представи обаче договор, за да удостовери дали това е истина. Твърди, че от двата блока не отричали, че са му възложили ремонтните дейности.

„Те си признаха в полицията. Нямам документ, но имам техните показания. Целият град ме познава и от няколко дни обяснявам, че не съм откраднал нищо. Взех ги, защото не си платиха”, твърди Недко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от София

    26 0 Отговор
    Масово се работи на "честна дума". Нашия вход дадохме 1500 лв за да се оправи канализацията в мазето, "майсторите" си оставиха ръцете. А документ - договор, бележки - няма, и никой не може да ги накара да си поправят мизерията. И сега се събират пари и ще се наема фирма с договори, фактури и пр.

    Коментиран от #4

  • 2 БЕНЗИНДЖИЯ

    19 1 Отговор
    Убиха бизнеса на Обикновения и не обвързан политически Българин за сметка на обвързаните да им е честита печалбата и в АДА да я ползват за подпалка заедно с самите тях!
  • 3 Ники

    4 0 Отговор
    Хората са си виновни , направи си го кат пич да минат през 2-3 фирми да съберат оферти , избират си една договор , и тн ... ма не то е някой експерт дето за него .. фирмите са обирджий Бай Недко ша го на прай за по малко пари същото, пък и нещо за мен може да остане , после кат неколко човека се усетят .. че е келява схемата спират да плащат ... а бай Недко им взима домофоните ... Прост народ слаба държава ... са казали хората ..
  • 4 от България

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "от София":

    щото ако искахте да е с договор щеше да е 2500 и вие пак щяхте да изберете тези без договор, защо се правите на умряла лисица
  • 5 Маркиз дьо Отзад

    5 0 Отговор
    Много исках, ама нямах желание!