Last news in Fakti

28 Септември, 2018 09:43 1 607 8

Разярен мъж нападна полицаи и заплаши да потроши патрулката им

  • нападение-
  • полицаи

Разярен мъж, нападнал униформени и заплашил да потроши патрулката им, беше осъден на пробация, съобщи BulNews. Делото срещу агресивния хулиган се гледа преди дни от районния съд в Мездра, където магистратите постановиха, че за да се превъзпита ще трябва в продължение на 8 месеца да се среща с пробационен служител.

От документите по делото става ясно, че хулиганът е А.Д. и е родом от Оряхово. Мъжът е с основно образование, безработен и е осъждан за други свои провинения. Той е признат за виновен, че на 12 януари тази година около 1 часа през нощта е заплашвал полицейски служители в романското село Камено поле. Не е ясно какво точно е довело до агресията към органите на реда, които явно са се отзовали на сигнал за проблем в дома, в който е бил подсъдимият.

Вместо да окаже съдействие А.Д. започнал да се държи грубо, да обижда и псува брутално пристигналите на място полицаи. Стигнало се до там, че агресивният мъж ги заплашил, че ще „изпочупи и обърне” патрулния им автомобил. При опит да бъде закопчан и отведен в ареста А.Д. започнал да буйства и да крещи колкото може. В крайна сметка полицаите го вкарали в патрулката и го отвели в ареста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пуцай

    11 0 Отговор
    На месооооо !
  • 2 Хъво

    12 0 Отговор
    Познайте кво е станало в ареста
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ванката

    5 1 Отговор
    тази пробация по никакъв начин няма да превъзпита селянина прост и нагъл но виж ако 8 месеца мете двора на районното вече ще е друга тема но откъде толкова мозък в нашата "правосъдна" система...
  • 5 Джудже

    4 1 Отговор
    Значи това е поредният случай на полицейско насилие. Как така ще го вкарват в патраулката (сигурно са използвали сила), трябвало е да го убедят сам да влезе. Какво дреме БХК? Прдполагам, че опитите за насилие над униформени ще намалеят, ако се появят новини, като: "полоцаи застреляха мъж, които ги нападна", или " полицаи пребиха престъпник, оказал съпротива при арест", а до тогава ще е така защото само првстъпниците имат права.
  • 6 Като гост

    8 0 Отговор
    Сигурно е нагъл циганин, който пие по цял ден, защото вече не им стигат помощите, а всички циганета се водят деца с увреждания и взема една шапка пари на месец. Ходете работете вие, че да има за кюнците.
  • 7 Заплаши 🤣😂😅

    2 0 Отговор
    бил заплашиш ти да видиш
    колко прозрачно чист е БО-РА-ТИ-НО
    😂🤣🤣🤣😂
  • 8 цар Крум

    1 0 Отговор
    сега е времето да му биете инжекцията зад ухото