28 Септември, 2018 13:12 6 487 2

Възрастен мъж открадна изкуствено чене от автомобил

  • чене-
  • търговище-
  • кражба

68-годишният апаш от Търговище е задържан от полицията

Възрастен мъж открадна изкуствено чене от автомобил - 1

Възрастен човек от Търговище е задържан за кражба на комплект използвани зъбни протези, съобщиха от пресцентъра на местната полиция.

68-годишният мъж извършил кражбата от незаключен лек автомобил Renault Kangoo. Освен зъбните протези, той задигнал още два мобилни телефона, 10 секретни ключа, автомобилен ключ и два чифта диоптрични очила.

Ограбената кола е собственост на 66-годишен мъж от Търговище.

Възрастният крадец е задържан в Районното полицейско управление в Търговище. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    4 1 Отговор
    Момиченце дай ми зъбките...
  • 2 зъбчо

    5 1 Отговор
    Tова чине, очила и телефон са неща от първа необходимост. До там са ги докарали пенсионерите, с тия пенсии че ровят по кофите крадат от недоимък, тоя човечец явно в един от многото мигове на безисходица е решил че трябва да дъвче ида си коригира зрението, а телефона да звънне на дядо боже за сьдействие.