7 Март, 2012 10:11 1 198 1

Маскирани ограбиха златарско ателие

  • казанлък-
  • мвр-
  • грабеж
Маскирани ограбиха златарско ателие - 1
Снимка: БГНЕС

Въоръжен грабеж бе извършен снощи в Казанлък. Около 19.21 ч. в дежурната част на СОД към Районно управление „Полиция“ - Казанлък е получено съобщение от паник бутон, монтиран в златарско ателие, разположено на казанлъшката улица „Княз Дондуков“ № 1. Към мястото на инцидента своевременно се отправили полицейски автопатрули, които констатирали, че в златарското ателие е извършен въоръжен обир, съобщават от пресцентъра на областната дирекция МВР.

По думите на 65-годишния собственик на ателието, който по време на нападението е бил вътре и се подготвял да затваря, трима маскирани мъже, единия от които въоръжен с дълго оръжие, разбиват заключената входна врата и проникват в ателието. Единият от нападателите започнал да нанася удари с палка на 65-годишния златар, докато другите двама събирали намиращите се по витрините на ателието златни бижута. След обира нападателите се оттеглили с BMW Х 5, със софийска регистрация.

Към момента точното количество на ограбените златни накити е в процес на установяване. Пострадалият собственик е прегледан в Центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, като е констатирано, че в резултат на нанесените удари е получил фрактура на дясната ръка, но е без опасност за живота / обслужен е амбулаторно и освободен за домашно лечение/.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Стара Загора и Районно управление "Полиция" - Казанлък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    0 0 Отговор
    Безнаказаността и липсата на контрол и дисциплина водят до такива случки , които за съжаление се увеличават с всеки изминал ден.Поне имаме пътища , че да се оттеглят бързо с Х5 и щом са с такава кола поне да не обвиняваме , че са го направили защото нямат доходи, нали.До кога ще сме свидетели на такива случки?