Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 17:12 1 092 3

Жена отива на съд за кражба от църква

  • кражба-
  • църква-
  • рецидивистка

Районна прокуратура-Пещера привлече като обвиняема В.В., на 40 г., за това, че на 29.09.2018 г., в Пещера, обл. Пазарджик, от църквата „Света Петка“, извършила кражба. От стая за продажба на свещи тя взела портфейл и намиращи се в него пари – 180 лв. Това е поредно престъпление за обвиняемата.

Обвиняемата е задържана за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Тя е била осъждана преди за престъпления против собствеността, като последното ефективно наказание „лишаване от свобода“ е изтърпяла през август 2018 г.

Предстои Районна прокуратура-Пещера да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемата В.В.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    1 5 Отговор
    Свети Петър ли ще е съдията?
  • 2 Анонимен

    3 2 Отговор
    А за кражба от държавата , ще има ли някой който да иде на съд
  • 3 Трифонов

    0 4 Отговор
    Да я беше подпалила...