Last news in Fakti

8 Март, 2012 11:21 1 299 0

Двама наши дилъри арестувани във Виена

  • дилъри-
  • наркотици-
  • виена

Двама българи - дилъри на наркотици са задържани във Виена. Съвместната операция е на специализираните служби на България и Австрия и е осъществена на 22 февруари, съобщават от пресцентъра на МВР.

На адрес във Виена са задържани двама български граждани - 23-годишният И. П., известен на МВР и осъждан, и 34-годишният Х. Г., също познат на органите на реда в страната ни, но неосъждан.

В процеса на работа по случая е изяснено, че двамата са привлечени като трафиканти в България и са изпращани в австрийската столица, за да работят като дилъри на наркотици. По време на задържането им от тях са иззети 65 гр хероин и 3200 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА