Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 10:57 1 229 3

Задържаха контрабандни цигари на "Капитан Андреево"

  • капитан андреево-
  • цигари-
  • контрабанда-
  • гкпп "капитан андреево"

Иранският шофьор на проверения камион декларирал само замразена риба

Задържаха контрабандни цигари на "Капитан Андреево" - 1

Контрабанда на 38 400 къса (1920 кутии) цигари е осуетена от митническите служители на митнически пункт Капитан Андреево, съобщиха от Агенция "Митници". Опитът за нелегален внос е бил осъществен в товарен автомобил с иранска регистрация, който е влизал в страната от Турция.

Пред митническите служители шофьорът - ирански гражданин, е представил редовни документи за превозваната стока - замразена риба. Камионът е бил селектиран на база анализ на риска за проверка с рентгенова апаратура. При нея са били отбелязани необичайни плътности в товарното помещение. При последвалата физическа проверка митническите служители откриват, че кухините в долната част на палетите са запълнени с 1920 кутии безакцизни цигари.

Контрабандните цигари и камионът са били задържани. На шофьора бил съставен акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахаа

    3 0 Отговор
    И с парите от тях ще ви платиме тока, парното, храната, данъците, застраховките, лечението, пенсиите, обучението... ... ... НО ако сте от малцинството, различен от природотола пол или ориентацията ви е различна от хетеросексуален. Иначе ще мрете и ще плащате!
  • 2 боцмана

    2 0 Отговор
    Не може да бъде! Аз на Тиквончев ли да вярвам или на съобщението на агенция митници ?
  • 3 Supermag

    0 0 Отговор
    Всеки ден започнаха да разкриват случаи на контрабанда!