Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 10:11 8 372 9

Синът на мастит адвокат го закъса сериозно

  • син-
  • адвокат-
  • владимир елдъров

Делото срещу Владимир Елдъров продължава, но пред Апелативния съд, защото и Окръжният съд, и обвиняемите протестират срещу наложените наказания. Днес делото стартира с разпит на свидетеля Васил Бончев, съобщи Plovdiv24.bg. На първа инстанция Елдъров, който е син на топ адвоката Красимир Елдъров, получи ефективна присъда от 7 години и 6 месеца.

Срещу него и Радослав Керанов, Мартин Поптолев, Светлин Спасов, Милко Доевски, Валери Бодуров и Петьо Пенев бяха повдигнати обвинения по чл.330 ал.3, по чл. 117 ал.2, чл.216, ал.1,чл.195 и чл.199 от НК.

Владимир Елдъров в съучастие с Радослав Керанов през лятото на 2013 г. са подбуждали Мартин Поптолев да убие Владко Мерджанов, гласи едно от обвиненията срещу тях.

Друго е, че Владимир Елдъров и Радослав Керанов като подбудители в периода от 10.10. 2013 г. - 29.03.2014 г. в Пловдив и Баня, както и в селата Зелениково и Марково в съучастие с извършителите Светлин, Мартин, Валери и Петьо са запалили имущество със значителна стойност и от пожарите са причинени значителни вреди.На 1 февруари 2014 г. Владимир Елдъров е накарал Светлин и Мартин да счупят предното дясно стъкло на л.а. "Хюндай Соната", собственост на адвокат Димитър Деков и да подхвърлят в колата обезглавен петел.

На 23 октомври 2014г. Радослав Керанов е накарал Милко да запали къща в Кричим на стойност 25 200 лева, като при пожара е можел да загине Хачо Хованесян, който е бивш служител на Керанов. Щетите от огъня са за 1010 лева. Мартин и Светлин в Пловдив и Марково са повредили леки коли "Форд Фиеста" и "Мицубиши", като размерът на щетите е 2788 лева.

Петьо и Мартин на 22 октомври 2013 г. запалили къща с гараж, собственост на Тихомир М. на стойност 89 100 лв. и автомобил БМВ, собственост на Йорданка М. на стойност 15 875 лв., като общо стойността на увреденото имущество е 16 287 лв. и пожарът е представлявал опасност за живота на други лица и са причинени значителни вреди.

На 6 декември 2013г. Мартин, Петьо и Светлин в Пловдив отнели товарен автомобил БМВ и чужди движими вещи, всичко на обща стойност 58 735 лв. от владението на Цветан Г. Няколко месеца по-късно - на 8 февруари 2014г. Мартин и Светлин ограбили от Илиас Т. 200 лева и ръчен часовник марка "Келвин Клайн" за 290 лева, като грабежът е придружен с причиняването на средна телесна повреда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милиционерка

    44 0 Отговор
    Рецидивист!!
  • 2 Митко

    42 2 Отговор
    Товарен автомобил бмв! Е такива са ни законите
  • 3 Елдъров я напишете в нета

    34 0 Отговор
    Замесен е в измами с имоти и обезщетения при ПТП-та, които присвоявал от наивни клиенти.Какъв син бе, те всичките едно и също правят.

    Коментиран от #4

  • 4 мда

    30 0 Отговор

    До коментар #3 от "Елдъров я напишете в нета":

    Тя крушата не пада по-далеч от дървото !
  • 5 Пешо

    31 0 Отговор
    И за толкова много и големи золуми само 7 години? Гадовете са съдиите и прокурорите които в съюз с политиците мародерстват държавицата ни.
  • 6 ормв

    19 0 Отговор
    заради такива гадове е имало народен съд до стената какво ще го хрантутиш в затвора и той от там ще се разпорежда.
  • 7 Bolgar

    13 1 Отговор
    Аве, цезари! Забележете фамилийките на тези боклуци - това е все измет дошла отнякъде у бугаристан да се шири.
  • 8 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 0 Отговор
    На гилотината
  • 9 Иво

    7 0 Отговор
    защо просто не са ги закопали някъде досега,ами правят некъв цирк че ще лежат 5 години