15 Ноември, 2018 10:25 6 332 3

Нова Загора: Мъж преби и наряза ръцете на съпругата си

  • побой-
  • домашно насилие-
  • нова загора

Жената е настанена в болницата в Сливен, няма опасност за живота ѝ

Нова Загора: Мъж преби и наряза ръцете на съпругата си - 1
Снимка: Shutterstock

32-годишен мъж е задържан за побой и причиняване на телесна повреда на 29-годишната си съпруга, съобщиха от пресцентъра на МВР в Сливенско.

Сигналът бил подаден на 14 ноември в 18:10 часа в РУ-Нова Загора. от спешния медицински център съобщили за приета жена, пострадала от побой с порезни рани.

Властите бързо предприели действия и установили, че след възникнал семеен скандал в квартал „Шести“, 32-годишният мъж с инициали С.С. е нанесъл побой и порезни рани по ръцете на 29-годишната си съпруга.

Жената е транспортирана за лечение в МБАЛ-Сливен. Няма опасност за живота ѝ. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хиподил

    21 1 Отговор
    слушали на азис новата песен
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пенка лудата

    1 0 Отговор
    И сега какво?
    Той сигурно ще влезе в затвора ,ще се превъзпита и като излезе няма да я търси и няма да изчака в тъмницата да довърши започнатото.
    Така де,няма да се отплати за мъжките ласки ,които е получил в затвора.