Last news in Fakti

3 Декември, 2018 10:04 5 480 21

Таксиджия попадна в цигански капан и се прости със 700 лв.

  • такси-
  • обир-
  • цигани

Действието се е разиграло в кв. "Акациите"

За нова нагла схема, в която попадат бургаски таксиджии, съобщи Флагман.бг. Преди дни възрастен бакшиш от жк "Меден рудник" се простил със 700 лева.

Действието се е разиграло в кв. "Акациите". Таксиметровият шофьор имал сериозни лични проблеми - синът му бил в болница след катастрофа. Възрастният мъж бил при него в лечебното заведение и решил малко по-късно да се прибере вкъщи към жк "Меден рудник", без да приеме курсове за този ден.

Докато минавал през ул. "Индустриална" обаче, четирима мургавели му махнали, за да спре. Първоначално му казали адрес в посока центъра. Таксиджията обаче им отказал и категорично заявил, че в момента не е работа и се прибира към жк "Меден рудник". Тогава циганите се съгласи бакшишът да ги закара в тази посока - да ги остави в района на бензиностанция "Петрол" на ул. "Чаталджа" - малко преди пътен възел "Юг". Ромите казали, че там ще ги чака техен приятел, който ще им плати.

Стигнали до мястото, но така и не се появил човек, който да даде парите. Таксиметровият шофьор се усетил и им казал да се махнат. Те слезли от колата, но са отворили багажника, където оставили малък куфар.

"В продължение на 3-4 минути държаха капака отворен, въпреки че в багажника нямаше абсолютно нищо, освен техния багаж. Шофьорът през отворения прозорец им го каза това, но те продължаваха да стоят там. Тогава таксиджията слезе от колата, за да ги изгони. Но в това време единият от тях открадна чантата му от колата и всички избягаха в различни посоки. След малко дойдоха ченгета, потърпевшият написа обяснения, дано да ги отрият", разказа очевидец на обира.

В чантата на таксиметровия шофьор е имало над 700 лева и всички лични и служебни документи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванката

    97 2 Отговор
    По 700 удара с тояга на голо да си ги разделят 4 мата гнусни човекоподобни.

    Коментиран от #18, #21

  • 2 Само мъртвият циганин е безопасен

    64 7 Отговор
    Защо изобщо се е хванал на играта им, вижда ги, че са цигани и пак се е вързал? Като е глупав, хак му е, добър урок са му дали, дано и колегите му са го запомнили!

    Коментиран от #5

  • 3 аката

    73 2 Отговор
    мръсна сган са само куршум
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гербераси долни

    32 11 Отговор

    До коментар #2 от "Само мъртвият циганин е безопасен":

    Какво да прави ,ако не ги закара ще го осъдят за расизъм ,в БГ щеш - нещеш ще ги спонсорираш ,ще им платиш водата тока че и за кебапчета ,избори наближават,а управляващите ще ти внушават че всичко ти е наред до следващата схема.
  • 6 Потев

    41 2 Отговор
    В СЛУЧАЯ НЕ Е УМЕСТНА УПОТРЕБАТА НА "БАКШИШ" , ТОЗИ ТЕРМИН СЕ УПОТРЕБЯВА В СЛУЧАИТЕ КОГАТО "БАКШИШЪТ" Е ИЗВЪРШИЛ ДЯВОЛИЯ
  • 7 Добър ром

    42 0 Отговор
    Добрият ром и палавата Тиква...
  • 8 Стамат

    46 0 Отговор
    Дано Тиквата разбере че в най скоро време ако не си озапти електората(добрият ром) в крайна сметка ще го сторим ние .И ще започнем от БХК и Отвореното общество.

    Коментиран от #9

  • 9 FOW

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Стамат":

    НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГОСТ

    5 3 Отговор
    нямало да работи ма щял да почива но шишо бакшишо проговорил и не издържал човека качил ги
  • 13 феникс

    13 1 Отговор
    Смърт на наглите цигани и управляващите,които ги развъждат!!!
  • 14 Върви народе възродени

    19 0 Отговор
    Да качиш циганин в кола ?!!! А за четирима да не говорим...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Боби Джируляка

    7 5 Отговор
    Като не е на работа защо им спира. И защо има 700 лв в себе си. Нека му е,да види и той добрият ром.
  • 17 гнида

    9 0 Отговор
    На ви приказката за добрия ром ! На какво учите децата бе ? Унищожавате им инстинкта за самосъхранение ! Такива случаи ще зачестяват , ясно е !
  • 18 Public Owner

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ванката":

    Давам ти минус не за друго, ами защото това е предназначено за хора които да се накажат, превъзпитат и научат кое-как. Циганите не подлежат на превъзпитание, по-лесно куче или магаре ще разбере нещо, но не и м@нг@ла. С бой, добри думи, добро отношение и т.н. не става, защото лошия индивид не разбира от добро. Единствената оправия с тия е спиране на детските помощи - така ще спрат да раждат защото те раждат заради парите които им се дават. Като им секне раждаемостта само за 10тина години ще намалеят значително поради смъртност, а и много от тях ще емигрират защото тук няма да им изнася да седят - няма да има как да паразитират. Така, че стига с тия фантасмагории с тоягите, сапуна или билет за Индия. Само си чешате езиците и изпускате парата и бяма абс никъв резултат. Единственото решение е спиране на детските помощи които са огромни, имам подробен доклад по темата. Една циганка взима около 250 лв. на месец за едно сапунче което ражда, а те имат поне по 5 на брой. Чудете се после от къде имат пари. И въпреки това пак крадат, грабят, а вече и убиват всеки ден(защото не са хора) , което също още 2008г. в тоя доклад е описано, че ще стане ако не им се спрат помощите с които се размножават. Следващата стъпка от доклада ако не им се спрат помощите което ще стане съвсем скоро и вече става е: трайна и необратима циганизация на българската нация. Крах на осигурителната система, масови убийства, масово преселение на запад и в крайна сметка край на България. Чакайте о

    Коментиран от #19

  • 19 Рокер

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Public Owner":

    Да ... все едно да те налазят кърлежи и ти да ги оставиш да ти изсмучат кръвчицата - до край.
  • 20 гост

    5 0 Отговор
    Ами не се слиза, тръгва и това е. Мой приятел го бяха душили изотзад и едва не е умрял, после никакви последици, те нямат адреси, лични документи, просто изчезват. Затова в САЩ има и преграда между пътници и шофьор. Но най-важното е, че не се спира на тумба цигани, било то и да нямаш курсове или каквото и да става.
  • 21 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ванката":

    Интересно, има все пак 2 минуса за Вашия коментар. Със сигурност са от ЦИГАНИ !!!