Last news in Fakti

30 Март, 2012 16:15 2 015 1

Задържан е надзирател в затвора в Пазарджик

  • надзирател-
  • подкуп-
  • мобилни телефони

Срещу 300 лева той се ангажирал да предаде няколко мобилни телефона на осъден

Служител от надзорно-охранителния състав при затвора в Пазарджик е задържан днес при полицейска операция “Доставчика”. Акцията е проведена от криминалисти от сектор “Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода“ при Главна дирекция “Криминална полиция” и полицаи от ОДМВР-Пазарджик, съвместно с Главна дирекция “Изпълнения на наказанията”. Полицейските действия са предприети под ръководството и контрола на Окръжна прокуратура-Пазарджик.
28-годишният Г.А. е задържан непосредствено след като получил поисканата от него сума в размер на 300 лева. Срещу парите той трябвало да внесе и предаде няколко мобилни телефона на лишен от свобода, които изтърпява наказание в затвора.
По случая е образувано досъдебно производство. Г.А. е задържан за срок до 24 часа за извършено престъпление по чл.301, ал.1 от Наказателния кодекс.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блабла

    0 0 Отговор
    Така му се пада