14 Януари, 2019 17:19 5 483 11

Брутално убийство на жена разтърси Плевен

  • убийство-
  • плевен

Мъжът е осъждан и за друго убийство

В Плевен е разкрит извършителят на убийството на 72-годишна самотно живееща жена. Деянието е извършено във вилната зона на областния град през ноември миналата година. Това съобщиха от прокуратурата.

Разследването е установило, че на 10 януари тази година извършителя - 49-годишен мъж, на който Окръжната прокуратура е повдигнала обвинение за убийство при условия на опасен рецидив.

Арестуваният е направил пълни самопризнания.

С определение на Окръжния съд в Плевен му е наложена постоянна мярка "задържане под стража".

Двамата са се познавали преди инцидента. В края на ноември м.г. употребили значително количество алкохол във вилата на пострадалата. Между тях възникнал скандал, при който си разменили удари. Пострадалата паднала на земята в безсъзнание. Мъжът я преместил в избеното помещение на вилата и я запалил, вследствие на което тя е починала.

Мъжът е осъждан и за друго убийство. През 2017 г. бил освободен предсрочно от затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    14 7 Отговор
    Абе, Господ да се смили над душата й, ама "72-годишна самотно живееща жена." седнала да пие с убиец на 49г., нещо не мога да я съжаля по изнесените дотук данни.
  • 2 OMG

    24 0 Отговор
    Предсрочно освободен убиец!!!! Докато се дават присъди от по 10г. За убийство така ще е.... сигурно е излежал 5

    Коментиран от #10

  • 3 Георги

    10 0 Отговор
    БОГ да прости стрина Веселина!
  • 4 Ужас защо така правят

    10 1 Отговор
    Дано има смърт за убиеца. В миналото са им секли главите с гилотина. Защо ги пускат като тези убийци ще убият отново. Те няма къде да вървят. Няма къде да живеят. След като ги пуснете от затвора тези радикални убийци. Нито работодателя ще ги вземе от страх такива да не убият служителите и него. Нито квартира може да наемат нито нищо. Остава на улицата като бездомник. Никой няма да го погледне и да му помогне. И той психясва и тича да убива за да може да оцелее и да живей.
  • 5 Вуйчо

    4 8 Отговор
    Защо не пишите, че убиецът е българин.
  • 6 КОН

    7 0 Отговор
    ОСТАВКИ КОЙТО ГО Е ОСВОБОДИЛ СКАПЪНА ДЪРЖАВА С ОЩЕ ПО СКАПЪНИ УПАВНИЦИ
  • 7 166

    8 0 Отговор
    ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ЦИГАНИТЕ А В ПРОГРЕСИЯТА С КОЯТО СЕ РАЗМНОЖАВАТ спопнсорирани от държавата. АКО СЕ СПРАТ ПОМОЩИТЕ СЛЕД 2-ро ДЕТЕ НА ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ Е РЕШЕН ПОЛОВИНАТА ПРОБЛЕМ. АКО СЕ КРИМИНАЛИЗИРАТ ИНДИВИДИ ОПЛОЖДАЩИ МАЛОЛЕТНИ - РЕШЕНА Е И ДРУГАТА ПОЛОВИНА
  • 8 Nakata

    1 1 Отговор
    Da vi razkaja edna sluchka na koqto Sam edinstven svidetel.V edno Plevensko selo kvartalniq na seloto kam 00.30spira Vektra s 4CIGANINA(negi obijdam, ama te nesa Francuzi). Nqma knijka, nikoga Nee imal.Vika na Kvartalniq, obadi se na Kmeta. Onq zvanni na Kmeta i Kmeta kazva da go pusne. (RODA NA CIGANINA SA KAM 100CHOVEKA)Izvinete vika Kmeta, ama koi she me izbere posle Mene.
  • 9 месара

    3 0 Отговор
    българин или циганин, уточнявайте ги тия неща!
  • 10 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "OMG":

    Макс 7г.
  • 11 до наката и до всички

    2 0 Отговор
    Селото е радомирци-4 или 5 мандата на кмета по един сценарии. всички знаят как и защо ,и основно от кого е избиран. с начините му на управление,всеки който иска да стане кмет в радомирци,плевенско,може да стане когато пожелае. там почти няма други гласоподаватели,освен циганите на кмета. останалите хора никой не ги брои за живи,а единствено за обект на мародерство. промяна няма от поне 20 год. крадците са известни на всички,единствено само кметът не ги зтае...май. кмет,който иска да си оправи селото,има всички правомощия да го постигне,стига да желае. за пример-бивши кмет на с. бреница,петър гърневски. беше идол на съселяните си и престъпността през мандата му беше нулева. сега е същата работа,както и в останалите плевенски ,а за жалост и почти всички български села. ...и моите коментари са излишни,съдейки по отношението към проблема на управляващите по всички властови етажи,но нали и аз съм див лумпен-да се изкажа. ... все тая...