Last news in Fakti

15 Януари, 2019 09:09 5 566 16

Банда разбива коли в няколко столични квартала

  • крадец-
  • кола-
  • софия

Жените в квартала ги е страх да се прибират сами вечер

Банда разбива коли в няколко столични квартала - 1

Серия от обири, разбивания на коли и вандалски прояви. Банда вилнее в няколко столични квартала. Крадците опитват да влизат и в жилищните блокове. Дори охранителните камери не ги спират, разкрива „Нова телевизия“.

В един от блоковете хората са сложили 8 камери, за да се пазят, но засега няма резултат. Те обясняват, че многократно са подавали жалби в полицията.

„Това е от години”, жалват се потърпевшите пред „Нова телевизия“.

Жените в квартала ги е страх да се прибират сами вечер, защото е имало и нападения над хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новинар

    30 2 Отговор
    Къде е новината?
  • 2 гост

    58 1 Отговор
    Е нали се видя, че колкото и да ги задържат, съдята пак ги пуска и 20 регистрации да има пак не влиза в затвора. За отвличане и грабежи не ги вкарват, та за тарашене на кола ли? На Запад с такива доказателства и рецидив няма да излезе поне 20г., а у нас 2 дена арест и хайде пак навън да си върши работата. Държавата се подиграва на данъкоплатците си.
  • 3 Преброяване на бесните язовци

    53 1 Отговор
    Имам чувството, че скоро хората сами ще си организират защитата. Ще се събират по 5-6 човека (с щанги, гаечни ключове, боксове и кой каквото има), ще ги причакват такива боклуци и после жалка им майка. А родната полиция нека си дреме.
  • 4 Будалата

    22 2 Отговор
    Родната Полиция оти не ги пази?
  • 5 факт

    35 1 Отговор
    Доверието в полицията е най ниско от години,хората не вярват на полицията но това не пречи властта да им дава пари което вбесява хората,многобройна,не работеща,корумпирана полицията у нас е атрофирала и е само в тежест на народа.
  • 6 поредната писмена

    30 0 Отговор
    Безсмислица. Това, че престъпността нагло вилнее е факт печално известен. Че стра.хливеца Борисов и цялата полиция се крие - също. Че прокуратурата е нека.дърна, а съдът корумпиран - хептен също. Барем кажете името на квартала, за да има полза от статията ви за 2 стотинки.
  • 7 Меркел

    14 3 Отговор
    Преди два месеца ме обраха. Дойдоха трима цивилни полицай, двама извадиха по един лист и снеха показания съответно единият от мен другият от жена ми. Третият стоеше прав и пускаше "майтапи". След това си тръгнаха. Попитах ги дали няма да снемат отпечатъци, а те ми казаха: крадците пипат с ръкавици, няма смисъл. И си отидоха.
  • 8 Гост

    23 0 Отговор
    Ако буркан с компот падне от 5-тия етаж върху главата на някой от тези , ще се брои ли за убийство или си е чист инцидент?
  • 9 Именно

    13 0 Отговор
    Кои квартали поне не можахте ли да напишете?!
  • 10 маймун

    6 1 Отговор
    Нема страшно бе , те са криминално проявени т.е. нещо като свещени крави, които създават бизнес на охранители, застрахователи и обикновени мутри и не знам кой още! Така, че ще плащаме на държавната полиция да не си мърда задника, за да можа да плащаме на сот и ако той не си мръдне задника на застраховател и за всеки случай да си вземем и пушка!
  • 11 Мхм това е факт приемете го от спеца

    4 1 Отговор
    Такива ще има докато никой не ги взима на работа. Колкото повече безработни толкова повече организирана престъпност и кражби ще стават. Малки са заплатите. Някой искат да печелят много пари по този начин.
  • 12 285

    4 0 Отговор
    Тези камери в блоковете нямат смисъл!
    Единствено да видиш кой е комшията дето не е затворил вратата на гаража.
    Бандитите ги боли *** ! Минават си покрай камерите все едно живеят там!
  • 13 патриотъ

    7 1 Отговор
    А полицаите искат увеличение на заплатите-за какво?!Трябва да им се намалят заплатите,а не да се увеличат!Така и така нищо не правят,само рекет!
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
  • 15 edwe

    1 0 Отговор
    И кои са тея квартали?
  • 16 гощо

    0 0 Отговор
    Продават се свободно въздушни пушки и бутафорните автомати за играта Пейтбол. Копуваш си и от терасата цели в главата. Боли достатъчно.Ако е с лице към теб целиш очите.Осакатяването ще ги разколебае.Полицията отсъства,те са заети да мишкунят по кюшетата кой с колко километра минал.Така,че оправяйте се сами!