Last news in Fakti

10 Февруари, 2019 16:07 4 144 20

Разбиха канал за фалшиви документи

  • фалшиви документи-
  • печатница

Акцията се провежда в Пловдив

Разбиха канал за фалшиви документи - 1
Снимка: Илюстративна/БГНЕС

Канал за изработка на фалшиви документи бе разбит при операция на Икономическа полиция днес в Пловдив. Акцията започна около 10,30 часа пред кметството на "Тракия".

Полицаите спират за проверка "Фолксваген голф" с българска регистрация, за който са имали информация, че превозва фалшиви документи. Зад волана на автомобила е била жена. Скрит до предната седалка полицаите намират найлонов плик, в който е имало няколко пакетчета, в които са били разпределени документи за самоличност на чужденци, талони и стикери.

Всеки от комплектите съдържал снимка на лицето, чийто е документът, и лични данни. Документите са изработени в пловдивска печатница, собственост на фалшификатор, познат на органите на реда, съобщава "Трафикнюз".

Претърсвания се правят и на друг адрес в район "Тракия". На място е началникът на ИП Атанас Бочев. На този етап не е ясно дали чужденците, чиито документи са открити при операцията, се намират на територията на България или все още им предстои да влязат.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дознател

    23 1 Отговор
    Някоя нпо-рка осигурява трафика на ислямистките орки. И печели от това.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Емемееец от Бали

    15 0 Отговор
    Нещо за българските инженери в Бали ?
  • 3 112

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "дознател":

    другарю милиционер, в пловдив възстановяват паметна плоча на терористката лиляна димитрова. може да отидете да положите венец от името на първичната партийна организация и руското посолство. преди да са я изкъртили отново.

    Коментиран от #4, #16, #19

  • 4 Bubbles

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "112":

    Застреляй се бе, в София има паметник на оня чифут дето я е изравнил със земята през ВСВ, а на Йорданка николова са пленсали паметник на националния изменник георги(с малка буква) марков, боклука плюл по България пред целия свят и заслужено ликвидиран от ДС.
    За въпрсната Лиляна Димитрова не съм чувал, но съм сигурен, че за разлика от днешните утрепки тя е дала нещо на България, тъй че млък и и се кланяй на жената(Вечна й памет)!

    Коментиран от #8, #9, #12, #18

  • 5 Баба Вуна

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "дознател":

    А кмета на Пловдив, дали е знаел за тая печатница?
  • 6 Ай стига бе

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:.... фалшификатор, познат на органите на реда,"....Ами щом го познават защо не е в затвора фалшификатора?
  • 7 Amix

    7 1 Отговор
    Чувал съм, че във Шумен имало фалшификатори и са ги хващали няколко пъти уж
  • 8 А БЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    Със сигурност няма да си чувал , това е до интелигентността на индивида , цървула поддържа цървулопроизводителите !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 аааа

    7 0 Отговор
    А Шкембе войвода?Кога?

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 1944

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    съберете пари да вдигнете паметници на руснаците, които бомбеха варна и добруджа през втората световна. без да сме им обявили война. или вие сте на принципа - дайте да дадем.

    Коментиран от #13, #15

  • 13 просто българин

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "1944":

    втори път се опитваш да лъжеш-след като сме в сговор с фашистка германия и тя е нападнала вероломно СССР,то България автоматически става враг на СССР.Не бива да гледаш от твоята си камбанария и да постваш глупост след глупост,само и само да заслужиш някакво заплащане.Някои хора все още сме живи и знаем какво се е случило
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Bubbles

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "1944":

    Ако ставаше с пари бих платил за нов народен съд и всичката измет която трови България да се изтреби както се е случило през 44-та, а също и цялото им имущество да се дари на нуждаещи се, ама на не с пари не става.
    А руснаците колко и да ни бомбят все ще имат право хората - Освободиха ни от турците - Оплюхме ги и 'ръгнахме на запад като че там много обичат.
    После ни защитиха след като Хитлер се издъни и разпердушиниха половин Европа, пак ги оплюхме и още ги плюем и пак търчиме на запад при ония от които все си страдаме.
    Е що за мазохисти сме това Българите?
    Права е оная гатанка на Христо Ботев - Ти го биеш, ти го плюеш, а то вика другар съм ти. Що е то?

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Йорданка

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Bubbles":

    Извинете, коя беше тази Йорданка Николова?
  • 19 Батко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "112":

    Много си прав моето момче, много си прав. Но ако мръсниците които ни направиха 16 република са вече покойници, то децата им са живи. И единственото което искат е власт и пари. И имат и двете, но не им е достатъчно. Те искат абсолютно всичко. И аз и ти ще си пишем всуе по коментите на факти.бг
  • 20 Чанков

    0 0 Отговор
    Нейното име преди 1990-те години е носил площад „Журналист“, намиращ се в широкия център на София, по средата на булевард „Христо Смирненски“. В наименованието на площада се сменя фамилното име на партизанката според целите на политическата пропаганда: до низвергването на съпруга ѝ Георги Чанков от БКП през 1957 г. се казва пл. „Йорданка Чанкова“, а след това – пл. „Йорданка Николова“ (по нейната бащина фамилия).
    Уикипедия
    ТШак госпожа Петрова
    Мръсните комунисти (леле) разбраха, че не е Чанкова, а Николова! Лошо Седларов, лошо!