Last news in Fakti

14 Февруари, 2019 15:50 1 983 2

Задържаха 54-годишен за отвличане на жена

  • чеканец-
  • отвличане

Инцидентът е от Драгоман

Задържаха 54-годишен за отвличане на жена - 1

54 -годишен мъж е задържан за отвличане на жена от село край Драгоман, съобщават от ОДМВР-София.

Сигналът за отвличането е подаден на 12 февруари, когато 42- годишна жена от драгоманското село Чеканец сигнализирала в полицията за упражнен психически тормоз спрямо нея от мъж, когото само бегло познавала.

Впоследствие тъжителката споделила, че около 10 часа на същата дата, в района на гарата в Драгоман, мъжът я е качил против волята ѝ в микробус и я е откарал до адреса си. При опита му да я вкара в къщата, тя успяла да избяга и да потърси помощ.

Криминалистите от РУ- Сливница предприели незабавни оперативно- издирвателни действия, в хода на които са задържали 54-годишен мъж за срок до 24 часа.

Изясняването на всички факти и обстоятелства продължава. burgasinfo.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Манаф

    1 0 Отговор
    Няма отвличане . просто вуйчо е искал да люби без пари