Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 12:15 3 633 6

Заловиха опасен престъпник, издирван от миналата година

  • александър христов-
  • несебър

27-годишният несебърлия трябвало да влезе в затвора през август м.г., но се укривал, използвал чужда лична карта

Заловиха опасен престъпник, издирван от миналата година - 1

Полицаи от РУ-Несебър заловиха опасен престъпник, осъден на три години затвор, но се укривал от миналото лято. Това е 27-годишният Александър Христов от Несебър. По информация на "Флагман" той трябвало да влезе в затвора през август м.г., но оттогава бил в неизвестност.

Екшънът се разиграл вчера, когато полицаи от ОД на МВР-Бургас са установили данни за местонахождението на издирвания.

Обитаваният от него апартамент е локализиран в жилищна сграда в ж.к. „Черно море“ в Несебър. При напускането му ченгетата от РУ-Несебър извършили действия, за да го задържат. 27-годишният Александър обаче оказал съпротива и направил опит за бягство.

Все пак униформените служители успели да го заловят. При извършения личен обиск в него е намерена и иззета валидна лична карта, но издадена на друго лице.

Несебърлията е отведен в РУ-Несебър, като след изготвяне на необходимата документация, е предаден на служители Областна дирекция „Охрана“ към Министерство на правосъдието в Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванкат

    13 5 Отговор
    добре че са го изпяли инъче няма откриване от мвр... и сега тая валидна лична карта кой му я издал ??? сещам се за един шкембе войвода дето се занимава с такива неща...
  • 2 Луд

    7 1 Отговор
    Той пък така се е скрил,че вика ела вълчо изяж ме.Ми Несебър е малко градче и всички се познават,а щом е ходил и на разходки и ченгетата са го знае ли ама им е все тая.И сега са ги натиснали и са го лепнали.Ако беше отишъл в Бургас или особенно в София край.Щеше да му изтече давността и нямаше да го пипнат.Но от страни е лесно все пак.Да не си на негово място.
  • 3 Късметлия

    2 3 Отговор
    Сега трябва вместо 3 да лежи 5! Но Няма дори ще лежи по малко от 2 най вероятно!!!
    А наи правилно е '' да го бяха гръмнали '' за укриване и съпротива при арест!!!
  • 4 Шляхтиц

    3 0 Отговор
    В САЩ след осъществено бягство от затвор присъдата се увеличава с пет до двадесет години.
  • 5 56789

    3 0 Отговор
    В нашата държава "опасните престъпници" биват осъждани на три години затвор, но тъй като в повечето случаи се касае за ВИП-персони, имат право да се укриват, без това да се отразява на присъдите им. Предали го на служители на областна дирекция "Охрана", но нищо чудно пак да се изплъзне. И пак да си поживее на воля. Много интересна новина!
  • 6 гост21

    0 0 Отговор
    Хайде бе. Опасен, а осъден само на три години. Или пишещият не е в час или съдът. Изберете сами.