Last news in Fakti

12 Април, 2012 17:22 1 360 3

Изкусител обирал жени

  • изкусител-
  • присъди-
  • обявен за издирване-
  • крадец-
  • задържан

Той има присъди за кражби и обсебване.

Изкусител омайвал жертвите си, пребивавал известно време в домовете им, след което ги обирал и изчезвал.
Криминалисти на Осмо районно управление задържаха извършител на серия домови кражби, обявен за общодържавно издирване от няколко столични районни управления. Известният на полицията и осъждан  К.Ш. /31 г./ ще остане в ареста в рамките на 24 часа.
На 5 април в полицията сигнализирала 39-годишна жителка на ж.к. „Дружба” - от дома й изчезнали лаптоп, фотоапарат и няколко картини. Тя изказала предположение, че най-вероятният извършител на кражбата е мъжът, с когото от известно време живеела на семейни начала и имал ключ от апартамента. При извършената справка се установило, че това е познайникът на полицията, който бил обявен за издирване още миналата година от Пето, Шесто и Девето РУП заради извършени от него кражби. Мъжът е от с. Паталеница, подвизавал се в столицата без адресна регистрация, осъждан е три пъти за кражби, регистриран е и за обсебване. Обикновено омайвал с чара си жени, които му се доверявали, приютявали го, а в „отговор“ той обирал скъпите им вещи и парите и изчезвал без следа.
Вчера служителите на реда получили информация, че издирваният е в центъра на София и към 13.30 ч. го задържали пред Съдебната палата.
В хода на разследването е установено, че той успял да заблуди с вида и поведението си и много възрастна жена от ж.к. „Дружба”. Тя го допуснала в дома си, а в замяна обирджията й откраднал наличните 3000 лева.
Оказало се, че миналата година той е работил като таксиметров шофьор. През този период се запознал с клиентка, с която действал по познатата схема - спечелил доверието й, тя го приютила в жилището си, а той си тръгнал оттам със 700 лева и златен ланец.
Негова жертва станал и мъж, от когото крадецът откраднал 300 лева, констатирали разследващите.
Работата по документирането на извършените от задържания престъпления продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нема Бира

    0 0 Отговор
    Тоя филм се казваше "ОПАСЕН ЧАР"! Май не всички са го гледали..
  • 2 МУНЧО1

    0 0 Отговор
    Къде е името му , за да могат да се ПРЕДПАЗЯТ , други самотни жени от него? А също така, липсва и негова снимка!?Много следственни ТАЙНИ И НИКАКВА ПРОЗРАЧНОСТ..........само инициали ?!
  • 3 хаха

    0 0 Отговор
    Толкова незадоволени са би ли бе
    Или са е.ати грозниците