Last news in Fakti

8 Март, 2019 12:41 5 550 5

Прокълната къща в Самоков взе трета жертва

  • побой-
  • смърт-
  • домакин-
  • самоков

Засега местните хора не са наясно как точно се е стигнало до жестокия побой в сряда вечер

Прокълнатата къща. Така наричат вече жителите на Самоков двуетажния дом на улица "Иван Доспевски" 55, където в сряда вечер 40-годишният домакин Емил Дамянов преби до смърт своя гост Митко Димитров.

До фаталния изход се стига след поредния запой на Емил. Навикът му да посяга към чашката носи беда след беда, съобщи trafficnews.bg.

Преди по-малко от 5 години убиецът преживява жестока лична драма. В същия дом на 11 юни 2014 г. загиват двете му деца.

Братчетата на 3 и 5 години се задушават след пожар в стаята, в която спят. Пламъкът тръгва от свещ, сложена върху телевизора, понеже електричеството е спряно.

Бащата прекалява с пиенето, парите все не стигат и затова сметките за ток не са платени. Запалилият се телевизор започва да отделя отровни газове, които погубват спящите малчугани.

По това време майка им е в съседната стая, но не усеща миризмата и дима навреме. Бащата Емил пък кара нощна смяна като охранител и не е вкъщи. Трагедията още повече засилва влечението на почернения родител към алкохола. Скоро го напуска и съпругата му и той остава съвсем сам.

Борчовете продължават да се трупат и къщата е обявена за продан. Надписът "For sale" виси на прозореца на втория етаж. Съседите обаче не вярват, че някой ще се престраши да купи дома заради зловещата му слава.

Засега местните хора не са наясно как точно се е стигнало до жестокия побой в сряда вечер. Със сигурност и двамата мъже са били солидно почерпени.

Според едната версия Митко изпуснал реплика за вече покойните родители на Емил, който се вбесил и се нахвърлил с юмруци. Защо обаче Дамянов е продължил да налага своя гост до смърт, засега не става ясно.

"Често пие, а щом е на градус става много зъл. Сигурно така е станала белята", разсъждават съседи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гърмете я

    8 0 Отговор
    Гърмете къщата.
  • 2 Ужас

    4 4 Отговор
    Тва къща ли го наричате?
  • 3 алкохол наркотици цървулщина

    13 1 Отговор
    На пияният цървул,къщата му виновна.
  • 4 Съседа

    5 0 Отговор
    И тука си пишете съчинения по картинка. С тая бяла Дачия да бяхте се повозили, поинтересували дали случайно къщата не е и на други собственици. 60% лъжи.
  • 5 Каспър

    1 0 Отговор
    Като пишете нещо, поне да има връзка с истината. Къщата не я продава Емил .. спрете да съчинявате по картинка .l.