Last news in Fakti

11 Март, 2019 16:05 2 575 4

Хванаха крадци, обирали коли в автосервизи

  • крадци-
  • коли-
  • автосервизи-
  • пазарджик

От няколко паркирани в двора на автосервиза возила били откраднати акумулаторните батерии

Хванаха крадци, обирали коли в автосервизи - 1
Снимка: shutterstock

Установена е самоличността на двама, извършили серия от кражби в района на автосервизи на изхода от Пазарджик по посока за Пловдив, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

На 20 февруари в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за извършени серия кражби от леки автомобили. От няколко паркирани в двора на автосервиза возила били откраднати акумулаторните батерии, а от намираща се в близост дърводелска работилница - няколко скъпи електро инструмента за обработка на дърво.

След като на местопроизшествията са извършени огледи, а работата по разследването била поета от служители на участъка в пазарджишкия квартал "Изток". Не след дълго криминалистите установили, че автори на посегателствата са 29-годишен и негов 14-годишен съучастник, и двамата жители на квартал "Изток".

Предприети са действия за издирването и задържането на по-възрастния, който се укрива от органите на реда.

С непълнолетния работят криминалисти и инспектор "Детска педагогическа стая". По време на разследването са открити и иззети част от откраднатите предмети и вещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан Черния

    14 0 Отговор
    Тези крадци сигурно са от племето на жълтоципокрилестите тъмнозеленокраки махарабадуги, които бръмчат навсякъде....
  • 2 А бе

    4 0 Отговор
    аз не че .... таковата, ама как така: хем ТИХОмир, хем ШУМов.... Нещо гнило има в това дървено желязо... Аман от оксиморорни навсякъде:)
  • 3 Теслов

    4 0 Отговор
    Мдаааа, да откраднеш акумулатора на Теслата не е като да гепиш тоя на Дачията.... Има далавера, значи.... Какво казват еко-защитниците по въпроса? Имаме ли или не замърсяване? С какво?
  • 4 Нов щам

    5 0 Отговор
    се е пръкнал - насекомите се казват "антиТЕСЛАри". Много са актуални...