Last news in Fakti

12 Март, 2019 18:20 3 293 3

Арестуваха Берката с 32 пакета пико

  • пико-
  • спецакция-
  • бургас

Той е заплашен от сериозна присъда по обвинение за държане на дрога с цел разпространение

Арестуваха Берката с 32 пакета пико - 1
Снимката е илюстративна

Истински удар е направила преди дни бургаската полиция, след като при спецакция е арестуван млад мъж със сериозно количество пико, разпределено на отделни дози, съобщи "Флагман".

Задържаният е С. Б. с прякор Берката. Той е едно от популярните имена в бургаския жк. „Възраждане“ и е близък със сочения за топ „готвач“ на синтетика Д. К. с прякор Капито.

Берката е хванат в лекия си автомобил, след като излязъл от блок в ж.к. „Славейков“ край хотел „Мираж“. Акцията е извършена в събота вечерта, а след претърсване на колата криминалистите открили 32 пликчета метамфетамин. В момента експертите установяват точното количество дрога, но то е достатъчно, за да бъде повдигнато обвинение за държане с цел разпространение на наркотици.

Ако бъде признат за виновен, той може да получи от 2 до 8 години затвор. Към момента той е с чисто съдебно минало. Бургазлията има една условна присъда за държане на наркотици, но тя е преди повече от 5 години и се води реабилитиран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоже

    6 0 Отговор
    Е завалийката само с една присъда до сега разбира се условна и О ЧУДО на чудесата пак за наркотици... очевидно си е вземал поука и според мен отново трябва да се награди с условна присъда, какво е това от 2 до 8 години, много е! Да го пускат колкото се може по бързо тая потенциална жертва на комунистическия режим защото тя си има ЧОВЕШКИ ПРАВА, трябва да кара мерцедес, да се друса и да изгражда морала на нацията за светлите бъднини напред! Да живей!
  • 2 bot

    4 0 Отговор
    Най вероятно е Митьов човек и на сутринта ще е пуснат по болест.
  • 3 Запознат

    4 1 Отговор
    И, арестували го. И? Нали не си мислите, че ще лежи? Обаче, чисто хипотетично, ако някой полицай, се спъне при ареста, и произведе самоволно изстрел, който случайно попадне в главата на задържания, вече няма да се хабят да го арестуват. Така чисто хипотетично да се случва при всеки арест на дадрн боклук, за еднба две години, няма да има кой да арестуват. Чисто хипотетично.