Last news in Fakti

15 Март, 2019 16:50 2 447 4

Ето го мъжа, убил майка си в София

  • убийство-
  • жена-
  • дианабад

64-годишната жена е крещяла за помощ, но никой не се е отзовал

42-годишният мъж, който уби майка си в София, остава в ареста, реши състав на Софийски градски съд, съобщи Novini.bg.

Според събраните свидетелски показания, вечерта на 10 март е имало скандал между обвиняемия Радослав Москов и майка му. 64-годишната жена е крещяла за помощ, но никой не се е отзовал. Самият Москов е задържан в нетрезво състояние в софийски хотел. Между майката и сина е имало непрестанни скандали. Радослав много често е нощувал на междуетажната площадка, когато е бил пиян, са разказали съседи.

Прокурорът обясни, че делото е в начален етап, чакат се още експертизи, но от събраните доказателства става ясно, че именно Радослав Москов е извършител на жестокото убийство. Той е нанесъл на майка си множество прободни рани в областта на гръдния кош и корема. Москов също така може да се укрие и да извърши друго престъпление, обосноваха се от държавното обвинение.

Защита на 42-годишния мъж поиска по-лека мярка за неотклонение и не се съгласи с доводите на прокуратурата, защото към момента няма категорични доказателства, че той е автор на деянието.

След като чу двете страни, СГС постанови на Москов да му бъде наложена най-тежката мярка "задържане под стража". Самият обвиняем запази мълчание по време на съдебния процес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amix

    8 3 Отговор
    Така е... Вече живеят до 50 години със родителите си.
    Пропиват се после си избиват комплексите на родителите си...
  • 2 Б.б

    1 1 Отговор
    Този циганин ли е!
  • 3 Няма ценностна система-само интригансво

    1 0 Отговор
    Няма ценностна система-уважение липсва, брат брата не вижда-по важно е с кой ще се пие и кой ще живее с оборотна кифла
  • 4 каквото се търси това се намира

    1 0 Отговор
    Искахте демокрация-получихте си я.
    Преди работехте на 5-15 км от дома си,а сега работите на 1000 до 3000 км от дома си.
    Сбъдната мечта.