Last news in Fakti

3 Април, 2019 17:16 2 828 3

Мъж и две жени задържани при спецакция в Добрич

  • спецакция-
  • добрич

При извършената проверка на водача на автомобила е установено, че той шофира след употребата на опиати

Мъж и две жени задържани при спецакция в Добрич - 1
Снимка: БГНЕС

Полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества е проведена на територията на ОДМВР – Добрич от служители на секторите "Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР, Първо и Второ РУ в Добрич, сектор "Пътна полиция“ и Зонално Жандармерийско Управление – Варна.

В хода на предприетите действия, на контролен пункт по главния път Варна – Добрич, в района на село Стожер е спрян лек автомобил БМВ с варненска регистрация. При претърсването на автомобила, в купето е открита торба със суха тревна маса, реагирала при полевия наркотест на канабис, общо 850 грама. На място са задържани трима - 30-годишен мъж и две жени – на 22 и 23 години, от Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство по чл.354а, ал.1 от НК. При извършената проверка на водача на автомобила е установено, че той шофира след употребата на опиати, съобщиха от МВР.

При последвалите процесуално-следствени действия, в жилището на мъжа във Варна са открити 400 грама марихуана, 300 грама амфетамин, 3 везни, опаковъчна машина и др. На 1 април, след внесено искане от прокуратурата, Добричкият окръжен съд е постановил най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража“ за 32-годишния мъж.

Реализираните полицейски действия са наблюдавани и ръководени от Окръжна прокуратура Добрич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сега ще го опандизят защото

    4 0 Отговор
    Опианен бил.
  • 2 гост

    3 0 Отговор
    Синът на Добричката зам.Окръжната Прокурорка В.Великова също бе задържан с голямо количество наркотици .

    Да не би са Конкуренция Варненци .
  • 3 Пенка

    1 0 Отговор
    ТОВА Е ПИЯР АКЦИЯ -НАРКОТРАФИКЪТ В Добрич е в РАЗЦВЕТ.