Last news in Fakti

4 Април, 2019 13:41 3 107 4

Откриха 4,4 тона контрабандно гориво

  • контрабандно гориво-
  • акция-
  • пирдоп

Пресечена е дейността на незаконна мобилна бензиностанция в Копривщица

Откриха 4,4 тона контрабандно гориво - 1
Снимка: Агенция Митници

4,4 тона контрабандно дизелово гориво са иззети вчера при акции на територията на ОДМВР- София. Акцизната стока е открита при специализирани полицейски операции за противодействие на контрабандата с горива, проведени през вчерашния ден на територията на Копривщица и Костенец.

Около 17.10 часа, на входа на Копривщица, служители на РУ- Пирдоп извършили проверка на товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от жител на с. Владая. В товарния отсек на микробуса е установен пластмасов контейнер с вместимост 2000 литра, пълен до горе с дизелово гориво.

На съда били монтирани електрическа помпа и гумен маркуч с пистолетен накрайник за източване на течността. Случаят веднага е докладван в Агенция „Митници“. Бусът и горивото са иззети от митническите власти с протокол.

В същото време идентична акция била проведена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- София и колегите им от РУ- Костенец. В хода ѝ, от частен имот в Костенец, са установени 2400 литра дизелово гориво без налични документи за произход, съхранявано в множество пластмасови съдове с различна вместимост. Горивото е иззето от служители на Агенция „Митници“ с протокол.

Откриха 4,4 тона контрабандно гориво
Откриха 4,4 тона контрабандно гориво


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    10 3 Отговор
    Ако сам си правиш био-дизел счита ли се за контрабанда. И ако е така има ли някакъв минимум под който не те закачат, като домашната ракия например.
  • 2 Евала

    8 0 Отговор
    Предали са ги хората!! Ей мръсно племе сме българите!!! Вместо да си зареждаме нафта с 20,30 стотинки по-късно евтино ! Злобари и завивки!! Това сме ние !!
  • 3 Герберастка черна каса

    8 0 Отговор
    Ей сега пак ще изпълзи Ревизоро и ще заобяснява как с тия два кокошкарски бидона са преборили контрабандата!
  • 4 330

    0 0 Отговор
    В София някой продава ли качествен дизел за 1.50-1.70 ? Бих купил 20-30 литра, оставете някакъв имейл, аз ще ви пиша . . .