Last news in Fakti

7 Април, 2019 13:50 4 095 9

Спипаха наркодилър в Пазарджик с над 77 000 лева в дома му

  • наркотици-
  • наркодилър-
  • пазарджик-
  • дрога

Задържани са и двама негови клиенти - тийнейджърка и 37-годишен мъж

Спипаха наркодилър в Пазарджик с над 77 000 лева в дома му - 1
Снимка: МВР

Полицейската акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотици е проведена от служители на РУ – Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на МВР. В хода на предприетите действия екипи от сектор „Криминална полиция“ задържали дилър за района на областния град.

При проверка на апартамента, в който живеел 26-годишният мъж, полицаите открили девет полиетиленови пликчета, съдържащи суха листна маса от глави и съцветия – марихуана, видно от направения полеви наркотест. От жилището са иззети и над 77 000 лева, 4755 евро, неголямо количество британски паунди и щатски долари.

Предстоят действия за изясняване произхода на парите.

Служители от сектора са задържали и двама негови клиенти - тийнейджърка и 37-годишен мъж от областния град - с неголеми количества марихуана. В рамките на операцията, на един от входовете на Пазарджик, автопатрул от полицейския участък „Изток“ спрял лек автомобил, управляван от 41-годишен местен жител. При последвалата проверка у него бил открит полиетиленов плик с бучка светлокафяво вещество – малко над 6 грама хероин.

Тримата мъже и младото момиче са задържани в ареста за срок до 24 часа. Спрямо 26-годишния се води разследване за разпространение на наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    15 1 Отговор
    Тоя явно не е малък играч ама що не хванат милионерите забогатели от зависимостта (от наркотици) на хората.

    Коментиран от #4

  • 2 Антрей Райчев

    18 3 Отговор
    Парите са откраднати от Нинова, а дрогата е доставена от Цветанов.
  • 3 запознат

    14 3 Отговор
    Посипал е прах за пране за да покрие миризмата на парите. Ако беше по-умен, нямаше да ги държи в къщи. Обучено куче може да надуши пари под бетнонна плоча. Така извадиха парите на един корумпиран митничар от двора му. Беше заровил парите на половин метър и отгоре излял плоча от бетон.

    Коментиран от #9

  • 4 Мето

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    А ти посочи ли им кои са тези милионери или си плямпаш по навик?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 незнайко

    4 0 Отговор
    Разпространението може да се спре, ако се спре ВНОСА !!! Това обаче не се прави !!!
  • 7 392

    5 2 Отговор
    Легализираите марихуаната и парите ще отиват в държавата
  • 8 Истината

    3 0 Отговор
    Сега този ще има големи проблеми такава голяма сума пари не е негова явно не се е отчел скоро на шефовете и след това тия пари трябва да се платят ..обикновен дилър не разполага с такива пари или боклука е на по високо ниво разпределител
  • 9 Половин метър не е дълбоко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "запознат":

    Я немам нищо за криене