24 Април, 2012 19:06 2 068 0

Ограбиха кмета на Монтана Златко Живков

  • монтана-
  • обир-
  • кражба-
  • златко живков

Крадци са ограбили днес жилището на кмета на Монтана Златко Живков, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Според запознати посред бял ден крадци обраха две жилища в центъра на Монтана. Едното е на кмета Златко Живков, другото на съседа му на горния етаж. Изчезнали са два лаптопа, бижута и пари. полицията все още прави оглед в апартаментите.

Най-вероятно кражбата е станала между 9 и 10.30 часа. Крадците явно са знаели, че по това време в жилищата няма никой. Били са с ръкавици, действали са много бързо.   Отключили са вратите и са взели неща, които могат да бъдат изнесени в стандартен полиетиленов плик или чанта.

И двата апартамента нямат СОТ, нито охранителни камери. Никой от съседите не е забелязал подозрителни хора в района тази сутрин. Сигналът за кражбата подала жената от апартамента над този на кмета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА