1 Май, 2019 20:42 10 563 15

Дядо блудства с 12-годишната дъщеря на поредната си жена

  • дядо-
  • блудство-
  • 12-годишна-
  • бяло поле

По думите на кмета на Бяло поле Марио Делийски историята била прекалено нагласена

Дядо блудства с 12-годишната дъщеря на поредната си жена - 1
Снимка: shutterstock

67-годишен жител на село Бяло поле, община Опан остана за постоянно в ареста навръх 1 май, след като два дни по-рано е бил задържан от полицията по жалба за блудство от 12-годишната дъщеричка на поредната му съпруга.

Али Мехмед Юсуф посегнал на непълнолетната Кина в отсъствие на майката Румяна, която в началото на април заминала да работи в Гърция , малкото момиченце, което само преди шест месеца се завърнало от социален дом изтичало при съседите и им разказало за мераците на пастрока си, пише "Монитор". Те на свой ред късно следобед на 27 април подали сигнал до МВР и социалните.

По думите на кмета на Бяло поле Марио Делийски историята била прекалено нагласена, лично той смята, че прекаралият миналата есен тежка сърдечна операция /смяна на клапа/ Али не е в състояние да посегне на момиченцето.

Мъжът, който има три големи синове и дъщери от предходен брак се запознал с доста по-младата от него Румяна Русева преди три години. От съвместното съжителство на бял свят се появило детенце, което обаче не било припознато от таткото. С него челядта на Румяна набъбнала на 5 деца и тя решила да се отърве по някакъв начин от тях. Две от децата изпратила при бившия си съпруг в Казанлъшко, след което заминала за Гърция, тръгването ѝ било предшествано от бурен скандал, в който се замесили и подалите сигнала в полицията комшии.

„Има нещо не както трябва да е. Румяна искаше да прати децата в приют, така както беше по-рано, защото получава само 160 лв от социалните, а след операцията Али не е в състояние да работи и печели. На няколко пъти е питала какво да стори, за да се отърве от малките, но от социалната служба ѝ припомниха, че децата ѝ са върнати обратно по съдебен ред, по нейно искане…“, коментира селският управник.

Сходна защитна теза е развил и пред съда задържаният , но това не е наклонило везните на Темида в негова полза. Постоянната мярка за неотклонение е аргументирана с опасност ако бъде на свобода Али Юсуф да окаже въздействие върху невръстната си жертва в отсъствие на майката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pompev

    22 5 Отговор
    Младото си младо,те и раждат на тая възраст
  • 2 бай мангал

    42 4 Отговор
    Резняк налетял на млада ромска перла.
  • 3 115

    52 6 Отговор
    Отново чистокръвен ''българин'' със звучно българско имe Али Махмед.
  • 4 Хасан

    29 11 Отговор
    Тя на 12г вече е мома за женене. Предполагам всичко е било доброволно.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Турист

    15 3 Отговор
    Общината дори е Опан и така.
  • 7 Нормално

    38 10 Отговор
    Нормално за турските примати. Дори в Турция, като чуят за турчин от България, плуят и не го искат. Как веднъж няма новина с престъпление и да е участвал :арменец, руснак, китаец, евреин, грък, сърбин или друг европеец, а винаги престъпника е турчин или ром.

    Коментиран от #8, #10, #15

  • 8 Язе

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Нормално":

    пише се плюят, а ти от кои си?

    Коментиран от #11

  • 9 Истината

    27 2 Отговор
    Гнусната циганка си е подучила и дресирала чавето как да си изиграе ролята тъй че да пратят дядото в пандиза и да си живеят в къщата му кмета вярно е казал щото се досеща къв е филма
  • 10 Цвета Цветано

    13 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нормално":

    Претъпник българин нема.
  • 11 Алооооо

    10 4 Отговор

    До коментар #8 от "Язе":

    Ти нормален ли си ? Серийният убиец в Кипър е с български корени! Хората де делят само на добри и лоши. Във всяка нация има мърши
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 s7un7

    8 1 Отговор
    Цигани и Турци ...
  • 14 гост

    5 0 Отговор
    Данъкоплатците плащат издръжката на Али, плащат операциите на Али, плащат и за децата. Какво значи, че 160лв са й малко за детски? Жена ми не взима детски, а тази получава двойно повече, има право на подпомагане през зимата за топло.
  • 15 прав си

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нормално":

    но вчера казаха за китайци набили циганка в Търново