Last news in Fakti

2 Май, 2019 16:34 7 080 7

Продавачка отблъсна въоръжен крадец с кенче от бира в Русе

  • русе-
  • кенче-
  • грабеж-
  • продавачка

24-годишният младеж е арестуван от полицията в града

Продавачка отблъсна въоръжен крадец с кенче от бира в Русе - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Двадесет и четири годишен младеж е арестуван в Русе. Той опитал да извърши въоръжен грабеж с нож в денонощен магазин в града, но бил прогонен от продавачката, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Сигналът постъпва около 8.30 часа вчера сутринта от продавачка в денонощен магазин за цигари и алкохол на бул. "Фердинанд". Малко преди това в търговския обект влязъл млад мъж с шапка и с ръкавици, като се насочил към касата. Жената обаче решила да се отбранява и му нанесла удари с кенче от бира, като междувременно натиснала и паник-бутона, свързан към частна охранителна фирма.
Мъжът побягнал, като при излизането си от магазина съборил и счупил апарат за кафе, след което се отправил към центъра на града.

При постъпването на сигнала дежурни полицейски наряди извършили обходи в района, като един от екипите засякъл и спрял за проверка мъж, отговарящ на даденото описание. 24-годишният русенец се оказал познат на правораздавателните органи.

При извършения обиск у него бил открит нож. Младежът е задържан. Образувано е досъдебно производство за престъплението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    33 2 Отговор
    Кокошкар ... Но ако беше истински бандюга или сиган, щяхме да четем за мъртва продавачка ... Разликата между смелостта и глупостта често е невидима ... Иначе браво на продавачката, може би добре е преценила кокошкаря и му се е опънала !!! В Русе за който иска да работи, работа има, но такива мързеливци - в каторга, да чукат камъни !!!

    Коментиран от #7

  • 2 гост

    12 2 Отговор
    егати пишмян крадеца

    Коментиран от #3

  • 3 Пешо

    23 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Поредния наркоман.
  • 4 NikNay

    7 6 Отговор
    Какво е това "кенче"
  • 5 Анти седераст

    13 6 Отговор
    Влязал е да краде, а не да убива. Не всички са животни като цигани и мигранти
  • 6 Да да

    8 1 Отговор
    Краде се без свидетели. Този е заплашвал с нож! Въоражен грабеж щеше да се води,ама от амфетите развиват страхова невроза
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.