Last news in Fakti

4 Май, 2019 11:54 2 109 4

Непълнолетен наби и ограби таксиметров шофьор

  • такси-
  • побой-
  • шофьор

Оплакването е подадено от 70-годишен таксиметров шофьор от Габрово

Непълнолетен наби и ограби таксиметров шофьор - 1

Непълнолетен младеж е заплашил и ограбил таксиметров шофьор. Сигнал за инцидента е получен малко преди 15.00 часа вчера в Районното полицейско управление в Габрово, съобщават от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Габрово.

Оплакването е подадено от 70-годишен таксиметров шофьор от Габрово.

В сигнала се посочва, че около 14.20 часа, на същата дата, изпълнявайки поръчка в района на село Свинарски дол, община Габрово, неизвестно за него лице, използвайки физическа сила и заплахи му е отнело сумата от около 300 лева, лични документи, мобилен телефон, ключове и монети на обща стойност около 40 лева. Започнато е досъдебно производство за престъпление по чл.198 от НК.

След проведените незабавни заградителни и издирвателни мероприятия, в района на Свинарски дол е установен и задържан извършителя на престъплението – непълнолетно лице от Габрово.

Парите и част от вещите предмет на престъпление са намерени и иззети. На извършителя е наложена мярка "задържане за срок до 24 часа” по реда на ЗМВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Близ Близ

    15 1 Отговор
    Ще получи тежко наказание - строго мъмрене !
    А следващият направо хем ще ограби , хем ще заколи!
    За което пък година условно и 17 лева глоба .
  • 3 Гост

    9 0 Отговор
    Боклук,да ограби 70годишен
  • 4 Манаф

    10 0 Отговор
    Или е орка или анаболчо