Last news in Fakti

12 Май, 2012 12:31 1 190 3

Откриха голямо количество цигари без акциз

  • мвр-
  • цигари-
  • хасково
Откриха голямо количество цигари без акциз - 1
Снимка: МВР

450 000 къса безакцизни цигари иззеха служители на ОДМВР-Хасково. Трима са задържани за 24 часа, съобщават от пресцентъра на МВР. Вчера икономическите полицаи  от ОДМВМР-Хасково спрели за проверка харманлийци и жител на Хасково в местността „Идимирли” край Хасково с товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“. Колата управлявал от 29-годишният харманлиец Г.С.

В хода на проверката в товарния отсек на автомобила, зад тапа от изолационна вата и стиропор са открити 25 мастербокса /250 000 къса/ цигари без бандерол с неустановен произход.

Последвали са оперативно-издирвателни действия в птицеферма в същата местност, стопанисвана от 60-годишен хасковлия, където са открити още 200 000 къса цигари от същата марка.

Със заповед за задържане в срок до 24 часа по образуваното досъдебно производство са харманлийците Г.С./29г./ и С.С./54г./ и Ч.Ч./36г./ от Хасково.

Работата по случая продължава с цел изясняване съпричастността към контрабандата на всеки от мъжете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор
  • 2 Явор

    0 0 Отговор
    Cigariiiiii sprete se ne vijdate li che vsichki kadeto varqt BOB rabotqt predimno za cigari i narkotici :)
  • 3 joro

    0 0 Отговор
    Цигари без бандероли м...лите продават на всеки пазар.Тия кво откриват ,топлата вода ли ?