Last news in Fakti

2 Юли, 2019 13:29 6 157 19

Арестуваха банда известни автоджамбази в Несебър

  • автокражба-
  • автоджамбази-
  • кражба-
  • коли

Сред задържаните е и 49-годишна жена

Арестуваха банда известни автоджамбази в Несебър - 1

Арестуваха банда автоджамбази с множество кражби на автомобили в страната. Ударът на полицията в Несебър е, след като 48-годишен софиянец с присъди и 22 криминални регистрации открадна Аудито на 50-годишен мъж от Димитровград.

Собственикът подал сигнал в районното управление в Несебър за това, че противозаконно е отнет лекият му автомобил „Ауди А6“, с хасковска регистрация, оставен с включен двигател пред банков клон в близост до комплекс „Виго“. В резултат на полицейските действия автомобилът е открит паркиран и заключен пред бл. 99 в несебърския комплекс „Черно море-2“, а самоличността на извършителя на деянието – локализирана.

Констатирано е, че крадецът се придвижва с лек автомобил „Мицубиши Спейс Вагон“, със софийска регистрация, който ден по-късно е спрян за проверка в района на Каблешково. В колата са били 36-годишен криминално проявен и осъждан мъж от Нови Искър с 18 регистрации по чл. 346 и чл. 195 от НК, 48-годишен криминално проявен и осъждан софиянец с 22 регистрации по чл. 346 и чл. 195 от НК /извършител и на противозаконното отнемане на л.а. „Ауди А 6“/ и 49-годишна жена. И тримата автоджамбази са задържани за срок от 24 часа, като са проведени множество процесуално-следствени действия и са назначени редица експертизи.

В багажника на „Мицубишито“ са открити вещи, откраднати от лекия автомобил „Ауди“. С постановление на наблюдаващия прокурор от Несебърска районна прокуратура 48-годишният софиянец е привлечен, като обвиняем за престъпление по чл. 346, ал. 1 от НК и задържан под стража за срок от 48 часа. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лоли

    32 6 Отговор
    Да ги пущат, че трябва да се отчитат след сезона по веригата до Пожарникаря.

    Коментиран от #6

  • 2 VIVA LA GREECE ⛱🐟👓

    38 6 Отговор
    САМО ИЗМЕТ, НАРКОМАНИ, УТРЕПКИ, РЕЦИДИВИСТИ И КРАДЦИ ПО РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ - ЧЕСТИТО И НАЗДРАВЕ ОТ ГЪРЦИЯ!!! АЙДЕ ЯМАС!!!

    Коментиран от #8

  • 3 гост

    23 1 Отговор
    Забележете, че МВР само регистрира. А ефективност на колко 0,... процента ви е господа "протестиращи срещу нископлатен нощен труд" полицаи? Домакинството на държавата е мизерия, представете си, че някой влиза да краде от дома ви и вие до хващате в двора, вкарвате го в мазата, но след това жена ви го пуска и той пак се връща след два дена, при което ситуацията се повтаря. Кой е виновен и ако вие сте си на мястото от кого ще търсите вината и промяна в действията? Очевидно щом сте в едно домакинство вие и жена ви сте отговрни за него, значи жена ви трябва да се превъзпита инак тя преминава на страната на престъпника. ПО същата логика съдията ги пуска тези крадци и те си продължават, значи съдиите работят за престъпниците, а не против тях. Но кой трябва да им се опре? Вероятно както мъжа на жена си, така и министрите трябва да се изправят срещу съд и прокуратура и да изискат адекватно поведение,а не прокриминално такова. Защо не го правят?
  • 4 Гост

    18 0 Отговор
    Г-н Шумов, ако още веднъж употребите думата "автоджамбазин" като равносилна на "автокрадец", бъдете сигурен, че ще имате дело срещу себе си! Оправете си речника, за да нямате проблеми! Апропо, дори и да изтриете коментара, направил съм си скрийншот, за всеки случай и последващи подобни изявления! По темата, каквато ни е полицията, такава ни е съдебната система, такъв ни е и живота!
  • 5 Хайл

    10 2 Отговор
    Те били известни и ги хванали,а ако бяха неизвестни?
  • 6 Реалист

    2 13 Отговор

    До коментар #1 от "Лоли":

    Събират пари за бесепедерите - нямат как да върнат 6 000 000 лева надвзети.
  • 7 Алл

    6 0 Отговор
    Хахахаха....най изпадналите джамбази в БГ.хахаха....има нещо гнило...оня им е дължал пари или наистина са мега тъпи ...откраднал я и я спрял пред блока си и натъпкал багажника с крадени неща....като преди това са го спрели и проверили от до
  • 8 ВЕЧЕ УТРЕПКИТЕ СА С ЕДНА ПО- МАЛКО

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "VIVA LA GREECE ⛱🐟👓":

    ОТКАКТО ТИ ЛИЖЕШ ЗАДНИЦИТЕ НА ГЪРЦИТЕ..В ГЪРЦИЯ...
  • 9 Бат Вал

    4 1 Отговор
    Оставил двигателя да работи и влязал в банката? Освен че замърсява ненужно въздуха, тоя тип и буквалноказва на крадеца "ела кумчо изяж ме"! При застрахователна стойност по-висока от пазарната, всеки би искал да му откраднат возилото, а застрахователя да му беои толкова пари, колкото не може да получи при продажба! На такива, които оставят автомобил без надзор и с ключ на таблото, не трябва да им се изплаща застраховка, дори трябва да бъдат глобявани солено!

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Критик

    2 0 Отговор
    Селяндура си е платил и са му казали откъде да си я вземе а милиционерите сега само създават хаос и си приписват некви заслуги и отчитат дейност
  • 12 Шматки

    2 1 Отговор
    Оставянето на автомобил с работещ двигател е предпоставка за отнемането му.Това оставяне без надзор е все едно да оставиш пари на улицата и никой да не ги вземе.😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈Ако вие НЕКРАДЛИВИ И РАЗУМНИ ГОСПОДА(шматки) не ги вземете то някой друг ще ги вземе.😈😈😈😈😈😈😈
  • 13 Миризлив пор

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бат Вал":

    Само помисли - същия автомобил оставен с работещ двигател на центъра на Букурещ няма да бъде пипнат, дори много хора си оставят колите отключени. Тук колите се крадът заключени - а сега де?
  • 14 ???

    4 0 Отговор
    А тия някога след сто присъди дали ще усетят затвор?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    0 1 Отговор
    Сега ще си платат и пак сичко по старуму
  • 17 Roskata

    1 0 Отговор
    Осъждан и с 22 криминални регистрации... АЛООООО, ДЪРЖАВАТААА?? ПРОКУРАТУРАТААА??? КЪДЕ СТЕЕ? СПИТЕ ЛИИИ? Какво прави такъв отрепляк на свобода изобщо????
  • 18 главния секретар на ме ве ре

    2 0 Отговор
    за такива ИЗРОДИ , САМО СТРОГ И ТЬМНИЧЕН ДЬЛГОГОДИШЕН ЗАТВОР , С ТОЛКОЗ МНОГО КРАЖБИ, АКО БЯХА ГЛАСУВАЛИ ЗА СМЬРТНАТА ПРИСЬДА , АЗ ЩЯХ ДА ГИ ЗАСТРЕЛЯМ И ТРИМАТА НА МОМЕНТА , ЩЕ СА / ЕКЗЕКУТИРАНИ / И ОКОТО НЯМА ДА МИ МИГНЕ ЗА ТААКИВА ИДИОТИ .
  • 19 Patriot

    2 0 Отговор
    Отрязваш му едната ръка,после да видим дали някой ще посмее да се пробва пак да краде!