Last news in Fakti

4 Юли, 2019 15:19 2 918 5

Постоянен арест за жената, заклала мъжа си след запой със спирт

  • спирт-
  • убийство

Между 10 и 20 години затвор грозят обвиняемата М. П.

Постоянен арест за жената, заклала мъжа си след запой със спирт - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Пловдивският апелативен съд потвърди определението на Окръжен съд - Пловдив, с което е взета най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо М. П., съобщиха от пресцентъра на съда.

Жената е обвинена в убийството на мъжа, с който живеела. Престъплението е извършено на 24 юни 2019 г. И двамата били употребили алкохол - във фаталната вечер изпили два литра чист спирт от аптеката, както и бира. За деянието съдът предвижда наказание от 10 до 20 години "лишаване от свобода".

Апелативните магистрати прецениха, че искането на обвиняемата за пускането ѝ под „домашен арест“ е неоснователно, тъй като тя няма постоянен адрес, а въз основа на събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемата е съпричастна към престъплението, в което е обвинена. Според съда е налице и реална опасност тя да извърши престъпление и да се укрие при мярка, различна от „задържане под стража“.

От данните по делото е видно, че М. П. е прикривала следи след извършване на престъплението и се е укрила, след като е потърсена от полицията.

Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    10 3 Отговор
    Тия ще да са с руски корени,или от нашите русуфили, batushka не съм го виждал тия дни,да не е той заклания?
  • 2 бобо

    8 3 Отговор
    За незапознатите, този първия играе ролята на селския идиот, в сайта. Бъдете хора, сложете му едно плюсче.
  • 3 Мангалска му работа

    3 1 Отговор
    Ей тез цгн се ебл ммта.
  • 4 Мъж и жена

    3 0 Отговор
    изпили два литра чист спирт от аптеката? Не вярвам! Това се равнява на около пет литра ракия.
  • 5 Болгарская пьянь

    0 0 Отговор
    Жопа гъз