Last news in Fakti

4 Юли, 2019 17:24 4 991 43

Разследват убийство на питбул в Лом

  • питбул-
  • убийство-
  • лом

Сигнал за жестокото престъпление е подаден от 49-годишна жителка на крайдунавското градче

Разследват убийство на питбул в Лом - 1

Полицията в Лом е започнала разследване на умишлено умъртвяване на домашно куче от породата питбул, съобщиха от МВР.

Сигнал за жестокото престъпление е подаден вчера около 19.40 часа. 49-годишна жителка на крайдунавското градче се оплакала, че намерила любимеца си мъртъв. Минути преди да позвъни в полицията, тя се прибрала у дома си и видяла животното да лежи бездиханно. Според собственичката кучето ѝ е било отровено.

Местопроизшествието е посетено от служители на районното полицейско управление. Извършен е оглед в присъствието на ветеринарен лекар, след което трупът на животното е иззет за изготвяне на ветеринарно-медицинска експертиза.
По случая е образувано досъдебно производство, работа продължава.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer

    49 12 Отговор
    Щом е за куче или ром, държавата работи във синхрон...

    Коментиран от #9, #14

  • 2 Хъш

    21 1 Отговор
    Да поискат помощ от партньорските служби.
  • 3 матросов

    27 24 Отговор
    httpОстава да му построят и мавзолей Кучешка държава Аз между другото ги тровя много ефективно пък стопаните нека се оплакват 834на Армеунския попсъдия

    Коментиран от #4, #7, #12, #18, #25, #32

  • 4 филанкиши

    8 8 Отговор

    До коментар #3 от "матросов":

    КАЖИ С КАКВО?
  • 5 Etnolog

    32 8 Отговор
    На някой му е писнало да гледа през терасата, когато пуска децата си сави навън. Всеки втори комплексар в БГ гледа куче, а всеки трети го пуска без контрол. Някой е взел културата и възпитанието в ръцете си...
  • 6 556

    31 4 Отговор
    Така, така! Когато убият куче, всички пощръкляват, а когато куче убие човек - виновен е стопанина, ще му се скараме..
  • 7 Ако те сбарам,ще я изядеш отровата

    16 27 Отговор

    До коментар #3 от "матросов":

    Ако те сбарам,ще я изядеш отровата

    Коментиран от #23, #39

  • 8 Georgi

    14 3 Отговор
    Да продължават да пишат глупости и да всяват паника,сред хората,срещу питбул,па няма да ги тровят. А,гледам тук,много "загрижени"! Ще тровят,ще трепят...
  • 9 Убий някой друг

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer":

    И пак ще си говорим

    Коментиран от #13

  • 10 Див селянин

    8 13 Отговор
    На 'сичките злобни породи по едно кИфте с антифриС
  • 11 Огнян Цанов

    20 12 Отговор
    За това сме в това положение,защо всеки втори трети е слабоумен,некадърен,злобен,жалък нещастник. Кучетата не са виновни! И те като хората проявяват характер. Значи и вие трябва да ядете надървения,понеже сте неразумно мислещи.Пълни утайки.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Boxer

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Убий някой друг":

    Забележи, не казвам, че е хубаво това, че кучето е отровено. А, това че те са С ПРЕОРИТЕТ за държавата!

    Коментиран от #15

  • 14 Голям прос

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer":

    Има рима :). Много си прав. Те си и миришат еднакво като ги росне дъжда.
  • 15 И ти си прав

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Boxer":

    123
  • 16 AБВ

    10 4 Отговор
    Интересно защо е решил да отглежда путбул т.н. стопанин!
  • 17 БНСРП

    5 3 Отговор
    За кучета и цигани се сезира международния съд там има отдел за защита на животните, а за българите няма да се сезира и нашия съд. Дори и да обесят по цялото протежение на границата пак никой няма да обърне внимание.Ние сме трън в очите на света Сещате ли се защо.
  • 18 No Dog No Problem

    7 12 Отговор

    До коментар #3 от "матросов":

    Една мъстия лаеше под прозореца посред нощ. Взех арбалета и излязох. Мъстията направи това което правят мъстиите - разлая се чак до прегракване. Забих и го в левия хълбок. Звуците които издаваше успокоително затихнаха. Прибрах се и най-после заспах в блажена тишина.

    Коментиран от #20, #27, #28

  • 19 Bull

    10 16 Отговор
    Първото нещо Искам да ви кажа тези които отглеждат кучета не са комплексари Второто нещо аз отглеждам питбули и искам да му кажа на тоя където е трови кучета че той е комплексар и и когато кучето направи една грешка ухапе някой човек стопанина трябва да поеме вината си Затова не говорете глупости А ти къде човек който трови животни Значи си пълен смешник и ако имаш някакъв проблем Аз мога да ти дам моя адрес и да дойдеш да се срещнем и да видим как ще тровиш животни мухльо такива боклуци като тебе в затвора ги убива от бой

    Коментиран от #24, #26

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Провинция

    0 0 Отговор
    !!!!!!
  • 22 Айде бе !

    2 0 Отговор
    Няма ли някаква цензура ?
  • 23 Филип

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "Ако те сбарам,ще я изядеш отровата":

    Кого ще збарваш паляк , един такъв збарвач го вкарах в болница начупен .
    Две гори бой ще ти сложа никога даже да не си помислиш повече че заради някакви псета ще убиваш човек , дори в мечтите си смотльо

    Коментиран от #38

  • 24 Филип

    3 4 Отговор

    До коментар #19 от "Bull":

    Ти лежал ли си бе ,че говориш кой кво го правели в пандиза ? Я ми дай адреса си аз да дойда и да ти обясня някой неща като си такъв бабаит и кучелюбец
  • 25 Ррррррррр

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "матросов":

    А ти като ги тровиш, замислял ли си се ,че и дете може да има достъп до отровата бе идиот?!
  • 26 Etnolog

    4 2 Отговор

    До коментар #19 от "Bull":

    Ти и любов прави с кученцата, само че на каишка 1.20 м. Никой не е длъжен да живее в страх и да се съобразява. А че си измет ми е ясно !
  • 27 No idiot, no problem

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "No Dog No Problem":

    No idiot, no problem.
  • 28 Стоян Иванов

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "No Dog No Problem":

    Не е лошо да се пише грамотно. Издава знания, речник, интелект, словоред, характер... Все сложни думи.
  • 29 emo

    4 0 Отговор
    Нормално, да гледаш питбул и да го пускаш безконтролно да се разхожда сред хора си е предпоставка кучето да убие човек. На това му се вика превенция. И аз обичам кучетата, но нападение от питбул може да стане и без причина, и се неутрализира единствено с огнестрелно оръжие, а не всеки носи такова.
  • 30 Менгеле

    5 4 Отговор
    Черпя с отрова всички кучкари и кучета.😁😂😂

    Коментиран от #31

  • 31 Гледна точка

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Менгеле":

    Доказано е ,че в 98% от случаите човек който проявява агресия към животните,рано или късно проявява и към хората....затова в САЩ присъдите са доста сериозни като превенция.Следващия път детето ви докато си играе на площадката може да вдига малко повече шум и някой малоумник да реши ,че му пречи на следобедната дрямка и да го запука в най “добрия” случай с въздушна пушка.В нашия квартал имаше такъв случай ,детето беше уцелено във врата...същия индивид редовно стреля по кучета и котки,докато кръстника ми не му строши главата за което беше и осъден на пробация

    Коментиран от #33

  • 32 Алл

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "матросов":

    Нали знаеш ,че в живота всичко се връща....ще ти се отнеме и на теб нещо не се и съмнявай.В най добрия случай ще страдат децата ти,за това че си проста шматка!
  • 33 Друга точка

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Гледна точка":

    Много си прав, но как да обясниш на хора, които от омраза към животните, са се самонамразили.Когато ми се роди детето, имахме куче на двора и котка, дето влизаше и вътре при бебето. То като не искаше да яде, котката стоеше при него и го гледаше право в очите, докото не си изяде всичко. Като проходи детето, кучето беше най–верния страж и най–добрата бавачка. За отбелязване е, че и двете животинки бяха най-обикновени, а не породисти. Кучето почина на 18 човешки години, а котката я отровиха такива като някои от коментиращите по - горе. Възпитанието е важно, но понякога вместо ние да обучаваме животните, те учат нас.
  • 34 Александра

    2 1 Отговор
    Нормално е всеки стопанин да защити кучето си. Разбирам,че на някои хора им е писнало от уличните кучета. Но прекалявате. Вие тръгвате да тровите,да бесите кучетата. Много ясно че някой ,ще направи нещо. Кучето никога не е заслужавало да страда за разлика от някои хора. И да ако домашно куче направи нещо което не трябва ще е виновен стопанина, а не кучето.
  • 35 Алл

    1 0 Отговор
    Извинявам се за простотията по-горе ! Това беше под влиянието на хапчетата които взимам ! А и по някой път правя супер глупави коментари ,защото като ме е носил щъркела ,ме е изпускал няколко пъти ,и то все по глава ! А и не съм много умен,щот съм роден на село и си живея там с кучетата и козите у кащята ! Това не е оправдание ,ама толкоз ми е акъла !
  • 36 Яна

    2 1 Отговор
    Не мога да разбера , защо някои " хора" са толкова злобни към животните . Да прочетат поне малко за тази така наречена зла порода питбул . Аз имам такова куче , по любвеобилно от него не съм имала .

    Коментиран от #40

  • 37 Bull

    2 1 Отговор
    Така Първото нещо Никой не е казал да убива човек заради куче просто искам да кажа че това не е нормално някой да трови кучетата без причина а а когато кучето направи сериозна беля Аз съм съгласен стопанина да бъде вкаран в затвора но такива коментари изобщо не ми харесват като тоя там биткаджия бил вкарал в някои болница от такива биткаджии като тебе аман направо такива боксьори каратисти направо ми е писнало последния път взех три години и половина заради заради такива боксьори и каратисти като тебе и Никой не е казал нищо лошо за хората глупендер такъв просто казвам че не е правилно да тровиш животните без причина
  • 38 Bull

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "Филип":

    Eeeeee muhlo Iskam dasi spokoen
  • 39 АLFA Q 4

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ако те сбарам,ще я изядеш отровата":

    ЖЕНА ТИ ВЕЧЕ Я ИЗЯДЕ
  • 40 Против

    2 0 Отговор

    До коментар #36 от "Яна":

    Прочети ти,че названието питбул ,включва 3 отделни породи ! И да много са любвеобилни,щом повечето случаи с нападнати ,пострадали ,убити хора или домашни любимци са точно от такива кучета ! Като си ги харесвате ,няма нищо лошо ! Но никой не е длъжен да се пази ,,щото Вие не взимате предварителни мерки ! А и всичките тези хора ,пострадали от такива любвеобилни кучета ,сигурно те са били "виновни " ! Ама ха ! Не ги е срам ! Ще дразнят животинките ! Ще ги карат да ги хапят ! Сами ще си слагат ръцете и краката в устите на невинните кученца ! А сигурно и всички тези убити домашни любимци ,и те са виновни ?
  • 41 Снууп Дог

    1 1 Отговор
    Всички които желаят смъртта на кучетата са на нивото на приматите ! Кучетата които нападат хора го правят или защото нямат друг избор и се опитват да се защитят или са озлобени и станали агресивни от лошо отношение на хората към тях ! Друг е въпроса когато човек нахълта в чужда собственост неканен ! Кучето е научено пак от човека да пази собствеността му ! Не е редно бездомни кучета на глутници да се разхождат сред хората и да ги нападат , в това съм съгласен ! Но не и да се избиват и тровят публично ! Друг е въпроса когато става дума за бездомния Шаро , който се е родил на улицата или е изоставен от стопаните си и спи пред входа на блока , посрещайки и изпращайки всеки минаващ , махайки опашка !
  • 42 дявола

    1 0 Отговор
    Алооооооо вие добре ли сте такива кучета колко човека поразиха и всеки нехае сега за едно куче всичките скочихте като опарени а за хората кой да помисли такива породи трябва със закон да се изтребят

    Коментиран от #43

  • 43 Александра

    0 1 Отговор

    До коментар #42 от "дявола":

    Как едно куче бе? Знаеш ли че стотици питбули биват убивани всеки ден. И не само в боевете. А за кеф на откачалки те. Тебе кажа ще те убият, защото не харесват външният ти вид или характера?