Last news in Fakti

5 Юли, 2019 11:39 1 754 2

Осъдиха мъж, излъгал, че отвлекли жена му

  • крушовица-
  • отвличане-
  • пробация

Той е осъден на 1 г. пробация

Осъдиха мъж, излъгал, че отвлекли жена му - 1
Снимката е илюстративна

Мъж от врачанското село Крушовица, който излъгал на спешния телефон, че някой е отвлякъл жена му, бе изправен на подсъдимата скамейка, съобщи "Булнюз". Делото срещу Г.К. е гледано преди дни в районния съд в Оряхово, където той е осъден на една година пробация.

Случката се разиграла на 10 януари тази година в селото, от което е мъжът. Към 14,30 часа той решил да си направи шега. Както си седял, Г.К. взел мобилния си телефон и набрал единния европейски номер за спешни повиквания 112. Когато операторът отговорил, че го слуша той влязъл в роля и с емоция на ужас и безсилие заявил, че мъж с инициали И.И. дошъл пред дома му с черен автомобил, извлякъл и натоварил жена му против волята ѝ.

След съобщеното Г.К. затворил и зачакал ченгетата. Когато униформените отишли на мястото разбрали, че мъжът е излъгал и ги е разкарал напразно, за което завели досъдебно производство и шегаджията бил изправен пред съда.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИСЛЯ СИ

    10 0 Отговор
    На тоя му е било много пиенето, но смятам, че пробацията няма ефект в какъвто и да било случай.
  • 2 Гост

    5 0 Отговор
    На тъпия калпак му е било скучничко и е разкарал полицаите,затова трябва да поработи 2-3г. за даржавата,друг път да си знае урока