Last news in Fakti

19 Май, 2012 16:13 1 806 6

Пияна учителка хули полицаи пред абитуриенти

  • пияна-
  • учителка-
  • хули-
  • полицаи-
  • абитуриенти

Екшънът се разиграва в незаконно заведение

Пияна учителка хули полицаи пред абитуриенти, честващи завършването си в незаконно заведение, съобщиха от МВР – Враца.

На 18.05.12г.,  в 23.40ч. във Враца, при извършване на  рутинна полицейска проверка на помещение в града на ул. „Кирил и Методий” е установено, че в заведението се извършва търговска дейност, за която ползвателя няма необходимите документи и разрешителни.
Като собственик на обекта се е представило лицето  А.С./38г./ от гр. Враца. Съставен му е акт.
В заведението празнували завършването на средното си образование ученици от 12 клас на СОУ „Хр. Ботев” ,  заедно с учителката В.И./34-годишна/ от същото училище.  Учителката във видимо нетрезво състояние  грубо, арогантно и оскърбително се отнесла към полицейските служители. От поведението й били възмутени присъстващите граждани. След отправеното й  устно и писмено полицейско разпореждане учителката категорично отказала да прекрати непристойното си поведение, за което  й е съставен акт за хулиганство. Тя е задържана в РУП – Враца за срок от 24 часа. Материалите са докладвани в Районна прокуратура  – Враца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любомир Минчев

    1 0 Отговор
    Дебел *** за такива "учителки"!
    Принципно мисля, че подрастващите са за лек стимулиращ пердах, ама ако и учителите паднат вече говориме за друго....
  • 2 zigmond

    2 0 Отговор
    мдаа България не ме обича а аз съм е.ати пича !!!!
  • 3 смешници

    3 0 Отговор
    незаконно заведение
    ГОЛЕМАТА ПОЛИЦИЯ само с простотии се знимава .. колко кражби от роми има а ?
    и какво прави полицията ? НИЩО !?!?!!
  • 4 медиатор алфа

    0 1 Отговор
    Тъпата полиция пак е о.рала празника на хората. Четири години чакаш , ставаш абитуриент, отиваш да празнуваш и точно, ама точно в този същия момент тъпите ченгета решават , че ще ходят на акция и с присъщата им арогантност и вроден бандитизъм да се правят на супермени.
    И на мен да ми о.ерат празника и да арестуват или атгажират (което е все едно) персонала на заведението , който ме обслужва ще съм недоволен. Хайде 100 души да стоят гладни, жадни и необслужени, навръх празника си , щото тъпите ченгета преследват суперпрестъпник (продавал нещо незаконно).
  • 5 .............

    1 0 Отговор
    На даскалицата и се беснее повече от учениците.Какво да се очаква от 34 годишна.
    Як сърбел я гони и нея.
  • 6 Матей Матов

    1 0 Отговор
    Те в РПУ Враца си немат др. работа. а може и утре и абитурентите да ......станат престъпмици-кат даскалицата,непотдала на полицейщната ни...........