10 Юли, 2019 14:30 2 678 7

Известен татуист се облече като травестит, за да обере жена

  • татуист-
  • обир-
  • слънчев бряг

В съдебната зала Събков заяви, че през онази нощ не знаел какво прави и че имал психични отклонения

Известен татуист се облече като травестит, за да обере жена - 1

Боян Събков, който се оказа известен доскоро татуист от Хасково, удари дъното. Преоблечен като жена - с перука и грим той нападна туристка в Слънчев бряг и я преби, за да ѝ открадне златния синджир, съобщи Флагман.бг.

Инцидентът е станал на 6-ти юли, когато татуистът, изглеждащ в онзи момент като долнопробен травестит, издебнал жената и я атакувал в гръб. Той я блъснал няколко пъти в земята, скъсал ѝ роклята и дръпнал златото колие, което струвало около 1000 лева.

В съдебната зала Събков заяви, че през онази нощ не знаел какво прави и че имал психични отклонения. Татуистът разкри, че през 2010-2011 година два пъти е лежал в Психиатрията в Стара Загора, а диагнозата му била „шизофренно подобни състояния, предизвикани от психо упойващи вещества”, твърди той.

„Моята молба към съда е да получа домашен арест. Искам адекватно да се погрижа за физическото си състояние и да се видя с близките ми. Не искам да ходя в затвора”, каза пред съдебния състав 31-годишният мъж.

Събков се оплака, че в момента лявата му ръка, в областта на бицепса, е бинтована, защото бил нахапан от куче. Имал и вътрешни кръвоизливи с отоци в областта на кръста. Според прокурор Светослав Маринчев обаче има твърде голяма вероятност обвиняемият да се укрие или да извърши ново престъпление, предвид съдебното му минало.

Събков е осъждан вече два пъти за грабеж, преди време задигнал чантата на бургазлийка като отново употребил сила. Освен това в досието му има и престъпления, свързани с употреба и разпространение на наркотици.

„След престъплението в Слънчев бряг, Боян Събков се е укрил. Когато органите на МВР го издирват и го задържат, намират и златния синджир, въпреки опитите да го скрие. Съдебното му минало показва, че е извършвал престъпления в различни региони на страната”, посочи в доводите си прокурорът, който иска постоянен арест за престъпника.

Защитникът на татуиста адв. Бойчо Боев заяви, че престъплението се дължало на тежкото му физическо състояние и помоли съда за по-лека мярка за неотклонение „домашен арест”. Последната му присъда е от преди 3 години.

''Събков е показал, че има промяна в поведението му. Живее в Разград с приятелката си на семейни начала. Не успях да извадя експертизите, но от родителите му знам, че е имал психични отклонения”, каза адвокатът на рецидивиста.

Въпреки това съдия Иванов не бе снизходителен и прати нашарения хасковлия зад решетките, където ще му се наложи да посрещне и рождения си ден, който е след няколко дена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русский

    10 1 Отговор
    Вдруг Б.Б. - тоже трансвестит?
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Ами те си го съдят, той си се прави на невменяем и така. Ето, в миналото така е ставало щом само два пъти са го осъдили кой знае колко пъти го е правил.

    Коментиран от #4

  • 3 Борко

    11 0 Отговор
    Аз мисля да се облека като Бойко да огтабя и довърша България.

    Коментиран от #6

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи.
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.
  • 5 hitrii

    0 0 Отговор
    da umreee mamka mu deeeeeba i ne6tasniko............................bolen bil...mamka tiiiiiiii deeba i tur4eto
  • 6 Дедо

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Борко":

    Малко си закъснял!То вече всичко е "усвоено"!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Да го пратят в Карлуково там е пандиз за луди!!!