20 Юли, 2019 20:17 4 291 5

Неизвестен размаза кола на възлов булевард и избяга

  • катастрофа-
  • булевард-
  • враца

Инцидентът е станал във Враца

Катастрофа е станала на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. Преди минути неизвестен шофьор е ударил отзад врачански „Опел Астра“, след което избягал. Инцидентът е станал на бул. „Васил Кънчов“ недалеч от кръговото кръстовище до бензиностанция „Лукойл“, съобщава Bulnews.bg.

Възрастен шофьор се връщал от пазар и при наближаването на кръстовището намалил скоростта си. В този момент върху него връхлетял друг автомобил, който го ударил с голяма сила. Мъжът изпаднал от седалката и не успял да види кой е той.

Линейка, две пожарни и патрул на полицията пристигнали на мястото на катастрофата. Дядото е прегледан на място и след това транспортиран в болницата за допълнителни прегледи. Ченгетата вече преглеждат записи от камерите в района, за да установят кой е избягалият шофьор.

След сблъсъка на асфалта има разпилени много стъкла и части от двата автомобила. Пострадалата кола все още е в лявата лента на движение в посока Монтана и затова преминаващите по този маршрут трябва да го правят с повишено внимание. Там е и едната пожарна, която изчаква нареждане да измие булеварда от многото останки по него.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 много ги има вече

    18 0 Отговор
    Врачанско нарко, ще да е било !
  • 2 asdas

    16 1 Отговор
    гаранция е бил пиян на куче нещастника ай дано го намерят и го осъдят

    Коментиран от #4

  • 3 меркел кгб братя

    0 0 Отговор
    Неизвестен циганин
  • 4 НАТО ВЕЦ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "asdas":

    Сигурно се майтапиш? То по врачанско не се пие... вода де ;)))
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    За Враца и Пеуник знаеме