Last news in Fakti

28 Юли, 2019 12:29 3 584 14

Мъж нападна с нож продавачка, искал я за жена

  • продавачка-
  • нож-
  • браниполе

За помощ момичето се обърнало към колега – продавач на сергия за плодове и зеленчуци

Мъж нападна с нож продавачка, искал я за жена - 1

Мъж преспа в ареста и бе глобен по указа за дребно хулиганство след серия от неприлични предложения към продавачка в магазин в пловдивско. Той дори бил въоръжен с два ножа, които размахвал пред нея.

Неприятната случка се разиграла в село Браниполе посред бял ден. Видимо пиян, мъжът посетил магазин за строителни материали, намиращ се в центъра на населеното място, пише trafficnews.bg.

Той носил бутилка с бира със себе си, както и два ножа, които държал в предния джоб на работния си гащеризон. Вместо строителни материали, пияният поискал от продавачката да я заведе на море, че я искал за жена и отправил неприлични предложения спрямо нея.

Притеснено момичето излязло от търговския обект и помолила господина да напусне, като той отказал. Продължил да я следва и да настоява за интимности. Продавачката се принудила да го заплаши, че ще повика полиция, но получила реплика: „Не ми пука. Нека да дойдат, какво като дойдат”. Мъжът извадил и двата ножа, които размахал.

За помощ момичето се обърнало към колега – продавач на сергия за плодове и зеленчуци. Това ядосало пияния, който я хванал за ръката и започнал да я дърпа.

Свидетели на грозната сцена повикали полиция. Те разтървали дамата от похотливия мъж, а междувременно на място пристигнал екип на Първо районно управление.

Униформените заварили мъжа в средата на улицата, които псувал хората, помогнали на „възлюбената му”. Той бил арестуван и отведен в структурното звено на МВР. Там мъжът прекарал 24 часа и бил отведен в Районен съд, за да бъде санкциониран за своеволията си.

Вече трезвен, мъжът заявил, че не е нападал никого и не е заплашвал продавачката. Отказал да се признае за виновен.

Въпреки думите му, съдиите му наложиха санкция по указа за дребно хулиганство. Тъй като мъжът е с чисто съдебно минало, работещ и неосъждан, магистратите проявиха снизхождение и го наказаха с минимална по размер глоба, а именно 100 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маркетинг

    21 0 Отговор
    Другия пъ за тия 100 лв да си повика компаньонка....
  • 2 Палко

    20 0 Отговор
    Аааа ето къде се е появил Сандокан с двата ножа!
  • 3 Палко

    11 0 Отговор
    Аааа, ето къде се е появил Сандокан с двата ножа!
  • 4 Горката

    19 2 Отговор
    Горката, ся няма да я остави намира и сигурно ще стане още по-зле. Ще има "ти кво ми са прайш на интересна да ми викаш полиция ма, ща убия" и тем подобни... дано не съм прав де. Само после да не стане поредният смъртен случай дето "получавали сме сигнали от това лице и преди"...
  • 5 Адолф Хитлер

    4 13 Отговор
    Сега малко искам да света тука образите.Племе славяни няма.Никъде в историята никой не е писал за славяни,няма намерени славянски артефакти,а този термин е чисто и просто политически.Т.н. славяни всъщност са траки,готи и викинги.Ние българите сме една уникална смес от българи,викинги,готи,траки някакви много стари балкански генни и дори имаме и саксонски генни.Сега ще се питате защо така?Защото ние сме най-старите арийци на планетата!Японският император дори има българска кръв(когато Тодор Живков отива в Япония, японският император го нарича братовчеде).Колкото и да не ви харесва,Отоманците също произлизат от българите,а турците нямат нищо общо с Отоманската империя.Турците са смес от българи,кюрди,елини,шиптъри и други племена.Не случайно в Турция има турци с руса коса и сини очи,но има и такива дето на индийци мязат.Да не говорим,че тюрките са езикова група,а не племе и народ!Дори великият на турците вожд Ататюрк е бил българин мюсюлманин от Вардарска Македония.Баща му и майка му са говорили само на български и са се определили като българи,което мисля че е показателно.Волжка България-българи,а не татари!До преди Сталин,който иска да УНИЩОЖИ тяхното самочувствие и самосъзнание,в Русия 4 млн са се писали българи.След това обаче,следват големи репресии и така термина татари се въвежда.Татари има,но те не са в днешен Татарстан,а съвсем другаде.Самите хора в Татарстан са много далеч от татарите и нямат монголоидни черти.
  • 6 Адолф Хитлер

    5 6 Отговор
    Много важно!Аз не казвам,че по време на Отоманското владичество е били хубаво,но турско робство е нямало,а е имало ОТОМАНСКО РОБСТВО!!!
  • 7 Име

    11 0 Отговор
    Още стимулирайте и защитавайте циганските обичаи. Скоро и у вас ще дойдат да си искат "своето".
  • 8 ДО СЪДА

    12 0 Отговор
    Е другия път като се напие, може да посегне и на вашата дъщеря, но резултата може да е много по–трагичен. И пак ще изпадне в алкохолна амнезия, и пак го пуснете! Прекрасни закони и прекрасно "правоседие"!
  • 9 ХаХа🙈

    8 0 Отговор
    За 100 лева и аз бих искал да преспя със съдията! Дали ще ми пусне, със снизхождение ?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 РУСКИ

    1 0 Отговор
    МЕКЕРЕТА, НЕ СА НИ НУЖНИ ВРАГОВЕ, КОГАТО СИ ИМАМЕ ТАКИВА РУСКИ ПОДЛОГИ !
  • 12 Цигани😂😂

    1 1 Отговор
    Бегето е тресавище и блато😂😂😂
  • 13 Еее голям пич

    1 1 Отговор
    Е разбира се той е бил пян. Той не може да помни нищо. Добър ход и добър стратег. Размина се с 100лв. Но наистина да ги беше дал на жена компаньонка. Всичко омръзва рано или късно. Затова не му трябва за жена магазинерката защото той ще я чука , чука , чука и накрая ще му омръзне и ще и изневери с друга. И ще я зареже. И магазинерката се почуства убидена , ще се разстрои и ще се ядоса.
  • 14 Анонимен

    0 0 Отговор
    Искал е да прави нещо с нея.