Last news in Fakti

27 Май, 2012 10:08 2 331 5

Внук удуши баба си в Горна Оряховица

  • мвр-
  • горна оряховица
Внук удуши баба си в Горна Оряховица - 1
Снимка: БГНЕС

Криминалисти от Горна Оряховица установиха извършител на убийство. Това е 27-годишен местен жител, нападнал и удушил баба си в дома й. Сигналът за починалата е получен вчера към  08,55 ч. на тел. 112.
Броени часове били необходими на криминалисти от РУП – Г. Оряховица и ОДМВР – В. Търново, за да стигнат до извършителя на убийството на 82-годишната жена, съобщават от пресцентъра на МВР.

Дежурна оперативна група от РУП – Г. Оряховица и съдебен лекар извършили първоначалния оглед, при който били открити следи от насилие. Констатацията от извършената по-късно аутопсия потвърдила първоначалните данни -  травмите и кръвонасяданията по тялото говорели за удушаване.

По случая веднага е образувано досъдебно производство, стартирали и редица процесуални действия под ръководството на Окръжна прокуратура – В. Търново.

В хода им било изяснено, че в жилището на възрастната живеел и внукът й – мъж на 27 години. Последвало задържането му и установяването, че скандал между двамата е довел до фаталния край на 82-годишната жена.

Още вчера внукът е привлечен в качеството на обвиняем, той е направил пълни самопризнания. Проведен е и следствен експеримент с негово участие. Задържан е за срок до 72 часа. Работата по случая продължава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мирослав Димитров

    1 0 Отговор
    изрод
  • 2 comment

    1 0 Отговор
    изрод
  • 3 ..........

    1 0 Отговор
    На убиеца татко му май е полицай.
    С кеф да го очатка в ареста.
  • 4 The Bear

    0 0 Отговор
    Изрод..
  • 5 Димитров

    0 0 Отговор
    Дайте му 82,години затвор да е.. и изрод