28 Май, 2012 13:11 1 138 0

Задържаха пиян румънски шофьор

  • пиян-
  • румънски шофьор-
  • задържан

Румънски водач на ТИР беше задържан с 3.05 промила алкохол, след като катастрофирал на автомагистрала “Хемус”, съобщиха от МВР.

Вчера около 15 часа служители на сектор “Престъпления по пътищата” към областната дирекция се отзовали на сигнал за възникнал пътен инцидент на АМ “Хемус” в района на 37-ми км. посока София. Когато пристигнали на местопроизшествието, магистралните полицаи установили, че товарен автомобил “Волво”, управляван от румънския гражданин К.П. /27 г./, поради движение с несъобразена скорост се е блъснал в мантинелата на входа на бензиностанция, при което счупил отводнителната шахта. Когато бил пробван за алкохол, дрегерът отчел 3.05 промила в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА