Last news in Fakti

2 Септември, 2019 11:46 1 737 2

Мъж задигна колата на приятеля си, докато пълни гориво

  • открадната кола-
  • бензиностанция-
  • хасково

Полицаи са открили возилото в Нова Загора и задържали мъжа, познайник на полицията

Мъж задигна колата на приятеля си, докато пълни гориво - 1

41-годишен мъж открадна колата на приятеля си, докато той зарежда гориво, съобщиха от полицията в Хасково.

На 31 август в полицията в Хасково е получен сигнал от 44-годишен мъж, който заявил, че докато зареждал гориво на бензиностанция, спътникът му е потеглил без негово съгласие с „Фолксваген“-а му.

Колата и новият ѝ водач веднага били обявени за издирване. След разследване, в 8:00 часа, служителите са открили возилото в Нова Загора и задържали мъжа, познайник на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаро

    11 0 Отговор
    С такъв приятел враг не ти трябва.
  • 2 Вътрешни работи

    5 0 Отговор
    Нали са си приятели, на тоя дето е задигнал колата са му се обадили спешно, та не е могъл да изчака аверчето. Ще се сдобрят на по чашка две. Другия път случайно потърпевшия може да задигне жената на приятелчето си.