11 Септември, 2019 17:40 2 205 2

Кървав битов скандал в ямболско село

  • кабиле-
  • ямбол-
  • наръгване-
  • намушкване

42-годишен мъж е бил намушкан с нож

Кървав битов скандал в ямболско село - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

42-годишен мъж е намушкан с нож в село Кабиле, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът е бил подаден снощи към 23.15 часа на тел 112. Съобщено било за ранен мъж в центъра на село Кабиле. На място е бил установен пострадалият - 42-годишен, който е транспортиран от екип на ЦСМП - Ямбол за преглед и лечение с прободна рана в областта на корема, но без опасност за живота.

В резултат на предприетото разследване от полицията е установен извършителят на деянието - 57-годишен местен жител. Той е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. При извършените процесуално-следствени действия са иззети доказателства, относими към престъплението.

Разследването продължава под ръководството на Районната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 166

    9 1 Отговор
    СЛЕД 2-3 ГОДИНИ, ТОЕСТ 2020-21г, ЩЕ ИМА ВСЕКИ ДЕН УБИЙСТВА И ИЗНАСИЛВАНИЯ ОТ ЕДИНИЯТ МИЛИОН / ИЛИ 1,5/ РОМЧЕТА КОИТО ДЪРЖАВАТА Е ОТГЛЕДАЛА, И ТОГАВА УДАРНО ЩЕ ЗАПОЧНАТ СТРОЕЖИ НА ЗАТВОРИ, ТВУ-та, ДПГ . . . НАЙ-ПОТЪРПЕВШИ ЩЕ БЪДАТ ИМЕННО ТЕЗИ РОМЧЕТА . . .
  • 2 166

    8 0 Отговор
    ДЕМЕК ДЪРЖАВАТА ГИ ОТГЛЕЖДА КАТО ОВЦЕ ЗА ЗАКОЛЕНИЕ