Last news in Fakti

25 Септември, 2019 16:27 2 484 7

Закопчаха издирван за 33 кг канабис в гробище

  • канабис-
  • гробище
Закопчаха издирван за 33 кг канабис в гробище - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

31-годишен, който е бил обявен за общодържавно издирване, е задържан в РУ-Джебел за срок до 24 часа. Мъжът е задържан във връзка с открита канабисова нива в гробищния парк на село Добринци.

На 17 август криминалистите от РУ-Джебел иззеха 13 наркотични растения с общо тегло 33 кг. По случая беше задържан 27-годишен, а вторият съпричастен обявен за общодържавно издирване.

Образуваното досъдебно производство е по чл.354 в, ал.1 от Наказателния кодекс за отглеждане на растения от рода на конопа и работата продължава разследващ полицай.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бизнес

    4 1 Отговор
    То и мъртвите вече почнаха да се дрогират, та да не гледат сеира на живите, а тоз елемент е намерил пазарна ниша, та хем произвежда, хем пласира.
  • 2 Мартин

    17 4 Отговор
    Марихуаната не е наркотик, тя е билка. Наркотици са създадените по физико-химичен начин вещества. Как обаче да обясниш това на получовеците наричащи се "политици"? Вместо да печелим от този бизнес, ние харчим огромни суми за да го възпрепятваме. Благодаря ви, че ми харчите парите разумно, получовеци.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Пак ли

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "Мартин":

    си се напушил? Или днес си на амфетки?

    Коментиран от #5

  • 4 Евалото

    1 0 Отговор
    Евала на пича
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 freedom

    0 0 Отговор
    Вместо да гоним крадци и убийци, гоним градинари. Информирайте се https://www.youtube.com/watch?v=ZB22iNCw0L8