Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 17:13 1 635 4

Обвинен в изнасилване остана в ареста

  • изнасилване-
  • любослав влахов

Любослав е студент, семейството му се занимава с отглеждане на животни, а той помага в работата

Обвинен в изнасилване остана в ареста - 1

Любослав Влахов от санданското село Ново Делчево остава в ареста. Мярката му бе наложена преди дни от съда в Сандански, а днес тя бе потвърдена и от Окръжен съд Благоевград, където обвиняемият пристигна окован в белезници, придружен от адвокатите си - Попов и Маринов.

Припомняме, че Влахов е в ареста вече 10 дни като първоначално бе задържан от полицията за 24 часа по обвинение в изнасилване. По-късно с прокурорско нареждане престоят му зад решетките бе удължен, а след това му бе определена и мярката за неотклонение "задържане под стража".

20-годишният Любослав бе задържан след като срещу него бе подадена жалба с обвинение в изнасилване. Потърпевша е негова бивша съученичка, която Влахов поканил на купон в апартамент в Сандански, а по-късно, по нейни думи, завлякъл в мазето и изнасилил. Дали това е така, ще стане ясно на по-късен етап.

Към момента е ясно, че след злополучната вечер, В. К. веднага отишла на лекар, а прегледа установил извършването на насилствен полов акт, за което ѝ издали медицинско свидетелство.

Според прокурора съществува реална опасност Влахов да повлияе на разследването, ако бъде освободен.

Любослав е студент, семейството му се занимава с отглеждане на животни, а той помага в работата. Не е осъждан, но е добре познат на полицията и има множество криминални регистрации от разнообразно естество. Ключов свидетел е по делото за опит за убийство на Димитър Саботанов - Саботана, по което обвиняем е Веселин Бориков, известен като Малкия Фараон. Всичко това допринесе за решението на съдебния състав да потвърди мярката "задържане под стража", въпреки желанието на адвокатите на Влахов за по-лека такава.

Предстои прокуратурата да внесе обвинителен акт срещу него, след като събере достатъчно доказателства, до тогава Влахов остава в ареста в Сандански.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бандюга

    3 0 Отговор
    Сиромашкият, да не вземе да направи пълни самопризнания и да сключи сделка с прокуратурата, или пък тате да почерпи с някое животно от тези дето отглежда( без собственото си изчадие), там кадето е необходимо, Та миличкото да излезе я психично болно, я слабоумно и др.удобни диагнози. Синчето като е толкова работно, да работи в затвора, а там ще го доработят.
  • 2 Бащата

    2 0 Отговор
    Каква е тази държава! 10 крави дадох да отърва телето от затвора, две прасета пратих да го защитават, и курец накрая!
  • 3 criminal

    2 0 Отговор
    Там му е мястото.....
  • 4 В един

    1 1 Отговор
    друг сайт бе публикувана снимка на изнасилвача. Любославчо има широк, женствен ханш и цици.