Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 17:13 3 594 12

МВР дири 880 убийци

  • мвр-
  • издирване-
  • изнасилвачи-
  • убийци

Бандитите са с влезли в сила присъди, но са се покрили добре

МВР дири 880 убийци - 1

880 изверги и убийци потънаха вдън земя, МВР ги дири под дърво и камък. Това заяви пред „Телеграф“ главният секретар на вътрешното министерство Ивайло Иванов.

По думите му силовото ведомство прави всичко възможно, за да издири осъдените лица и да ги предаде на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, която вече има право да ги въведе зад решетките.

„Работим много добре с всички служби, „Европол“ и „Интерпол“. Където имаме данни, че е възможно избягалият осъден да е зад граница, уведомяваме съответната държава и искаме съдействие“, допълни главсекът на МВР.

Въпросните 880 убийци, изверги, крадци и наркотрафиканти са духнали по модела на касапина от „Соло“ Илиян Тодоров. Той беше осъден на доживотен затвор за клането пред дискотеката, но малко преди да чуе съдебното решение, просто се изпари. Той се издирва и с червена бюлетина на „Интерпол“, но до момента няма следа от него.

Близките му постоянно обясняват, че не знаят къде е, но в същото време са говорили с него в скайп. Самият Тодоров беше изловен майсторски от издирвачите, въпреки че беше променил външния си вид, дори си беше боядисал косата.

Службите издирват под дърво и камък двойният килър от Сандански Антон Петковски - Нашко. Той получи доживотна присъда за това, че претрепа собственика на търговски комплекс „Космос“ Ангел Христов и Емил Николов – Мъдака, но преди да чуе потвърждение на наказанието си от ВКС, духна. Касапницата, която Нашко извърши в с. Селище, се води за най-кървавата в Пиринския край.

Сред наркотрафикантите, които все още не можем да приберем, за да търкат наровете у нас, е и бившият мъж на фолкпевицата Лияна – Махмуд Йозджан. В списъка с 880 издирвани бандити с влезли в сила присъди е и Еркин Ахмедов от Разград, който има присъди за изнасилване на дете.

Друг изверг е Симо Ананиев от Монтана, закован за изнасилване, блудство и грабеж. Следите му също се губят до момента.

Издирвачи коментираха, че най-голяма съпротива при задържане оказват не убийци и едри наркобосове, а измамниците.

Причината е, че смятали другите за доста по-глупави от тях и на практика да им сложат белезници било нещо като падение.

Оперативните данни на МВР сочат още, че бегълците от правосъдие бягат най-често в държави, които не са членове на ЕС и нямат споразумение с Интерпол за екстрадиране.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    40 0 Отговор
    Съдебната система е враг ✓°1на България,не стига че продадоха "законно"икономиката на бандитите ами пускат и убийци по леки мярки и те бягат!и всичко е за пари. Прогнила от корупция система.
  • 2 681

    28 5 Отговор
    Страната с най-много полицаи на глава от населението в ЕС е оставила 880 тежки престъпници на свобода и в същото време "полицията прави всичко възможно да ги открие". Народе???
  • 3 Последния софиянец

    14 0 Отговор
    На площада в Ботевград провериха ли?
  • 4 Я виж

    16 0 Отговор
    Ми как ще ги намери под дърво и камък като те спокойно си пият кафетУ срещу РПУ то и в центъра.То под дървото и камъка е влажно и тъмно хич не е гот.А виж друго е на слънчака.
  • 5 ГОСТ

    19 1 Отговор
    НЯМА НИЩО СТРАННО В ТОВА СЛЕД КАТО СЪДА ГИ ПУСКА (ЗА ПАРИ) И ПОСЛЕ ТЕ СЕ ПОКРИВАТ ПО РАЗНИ АФРИКАНСКИ ,АРАБСКИ И КАКВИ ЛИ НЕ ДЪРЖАВИ ОТ КОЙТО НЯМА НАМИРАНЕ...
  • 6 Нищо не знам

    21 0 Отговор
    Такава е системата! Пуснаха Ценко срещу 200 000лв. да си води предизборната кампания, та ще издирват 880 убийци. Къде бяхте вие и те, докато съдът се произнесе? През коя граница изчезнаха, или се преселиха директно на Марс с помощ но вашето действие или бездействие?
  • 7 Усмивката

    6 0 Отговор
    Няма нужда чак толкова.Хванете 240 убийци, рецидивисти, непоправими .Вкупом ,на едно място ходят.И задължително им прочетете на място присъдата,, вие сте абсолютни престъпници"
  • 8 Абе като четох имената

    8 0 Отговор
    повечето убийци са от турчулята! Значи къде ще се е скрил неграмотния? В Азия при султана, щото капацитета му да научи нов език е ограничен!
  • 9 Алф

    3 0 Отговор
    Милицайте с куй глави пишат актове за жез колани по цел ден докато убийците скитат из страната
  • 10 КИМ ЧЕН УН

    0 3 Отговор
    ТУК ПРИ МЕНЕ У ДЕМОКРАТИЧНА СЕВЕРНА КОРЕЯ,Я ГИ НЕ ДИРИМ,ПА ОНИ СИ ЖИВЕЯТ У ЛАГЕРИТЕ,Я САМО ИМ НОСИМ ШОТЛАНДСКО УИСКИ И УБАВИ КОРЕИКИ,ОТ ПХЕНЯН.ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ,НОСИМ И КАРТОФИ,ДА ИМА ДА ПЪРЖАТ,И ОТ ФЪСТЦИТЕ НА ПУТИН ИМ ДАВАМ,ИМАМ ОЩЕ У СКЛАДО,ЧИЧО ПУТИН ДАЖЕ МИ ДАВА МЕСО И ОТ СИБИРСКИ ТИГЪР,ИМАМ ОЩЕ У ФРИЗЕРО

    Коментиран от #12

  • 11 EEEEE

    2 0 Отговор
    там вечер пред молрусе идва цялата измет на бг
  • 12 mediator37

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "КИМ ЧЕН УН":

    Фъстъци на студено не растат. Фъстъците ги пиши от Ердоган, не от Путин.