Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 17:28 2 651 2

Престъпник избяга от затвора във Враца

  • враца-
  • бягство-
  • затвор

21-годишният циганин работел на външен обект в близост до корпуса на поправителното съоръжение в кв. "Бистрец"

Престъпник избяга от затвора във Враца - 1
Снимка: gdin.bg

Престъпник е избягал от затвора във Враца днес, предаде регионалното издание BulNews.

Млад мъж е излежавал присъда „лишаване от свобода“. Той е бил на по-лек режим и е бил разпределен в керамичната фабрика към изправителната институция. Отишъл да работи на външен обект в близост до корпуса на затвора в квартал "Бистрец". Докато трябвало да се труди обаче младият пандизчия видял възможност да избяга и се възползвал.

По неофициална информация избягалият затворник е на 21 години, от ромски произход, висок около 1.70 м., с късо подстригана коса.

Веднага след като липсата на осъдения е забелязана, е подаден сигнал в полицията. Служителите на реда са започнали издирване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИНФО

    12 1 Отговор
    Както вече знаем, беглецът е заловен с помощта на следово куче и бързата реакция на отговорните органи. Ясно е, че ще му се стъжни доста и ще получи още една присъда, но не плюйте кучетата, защото в такива ситуации са извънредно полезни.
  • 2 миш

    6 0 Отговор
    Какъв е тоя ромски произход?Може би вински,бирен.