Last news in Fakti

2 Октомври, 2019 20:50 1 369 11

1 година условно за мъж, блудствал с дете в хасковско село

  • блудство-
  • сусам-
  • минерални бани

Престъплението е извършено миналата пролет в Сусам

1 година условно за мъж, блудствал с дете в хасковско село - 1
Снимка: Shutterstock

Едногодишна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок получи от Хасковския районен съд мъж за блудство с дете.

Престъплението е било извършено миналата пролет в село Сусам, община Минерални бани. Негова жертва е било 12-годишно дете. Подсъдимият ще трябва да заплати и 547 лв. разноски по делото.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Хасковския окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България

    19 1 Отговор
    Педофилите у нас са повече от нормалните, б. си държавата.
  • 2 Едно

    20 0 Отговор
    ГОЛЯМО БРАВО НА БЪЛГАРСКИЯТ СЪД. ПРИСЪДАТА Е МНОГО СПРАВЕДЛИВА ЗА НАСИЛНИКА РАЗБИРА СЕ.
  • 3 Мартин

    34 0 Отговор
    За 5 цигари марихуана дават от 1 до 6 години затвор, за блудство с дете 1 година условно. Ах закони, закони, няма кой да ви напише.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Петко

    13 0 Отговор
    Голяма съдебна система имаме, жалки и продажни свине я оправляват , дано им стигне най - после.🤮🤮🤮
  • 5 Условен трепач

    12 0 Отговор
    Ако перифразирам крилатия израз на покойния проф. Вучков"Гледам и не вярвам на ушите си", то аз "Чета и мозъкът не ми го побира"
    Дали аз съм за лечение, или съдийсткият състав, издал тази присъда? Ако знам, че ще попадна на същия съдебен състав, още сега ще му покажа на тоя що е то правосъдие, пък после приятели от форума ще си лафим, докато си пия кафенцето у дома.
  • 6 ЗигЗауер

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мартин":

    Ако идеш при проститутка и си платиш ще те съдят, че си я подтикнал към безпризорни действия и склоняване към проституция и ще ти дадат до 3г. и глоба до 5000лв. и ще имаш 5г. изпитателен срок след това.Крадеца вика дръжте Крадеца-това е болната истина при нас.
  • 7 Нямам думи..

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мартин":

    По зле е...пушиш една цигара марихуана след 5 дена(теста показва до 15) те спират "колегите", и взимаш същото..и то без да си виновен..
    А за това нямам думи...В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ..

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Омг

    2 0 Отговор
    Извода е само един!, бягай те далеч от България
  • 10 Мартин

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нямам думи..":

    Много си прав и ще добавя. На предното ми работно място правех тестове на служителите с DrugTest 5000 с който работят в КАТ, според официалните му характеристики в 13.8% от тестовете дава грешен положителен резултат, а в 14.2% от тестовете дава грешен отрицателен резултат.
    На 100 човека - 14 които никога не се употребявали ги "хващат", а други 14 които шофират под въздействие на нещо се "измъкват. При често употребяващи хора с бавен метаболизъм може да се засече трева дори и след 30-ят ден след употреба и то при настройка на уреда с 5mg толеранс, до колкото знам при КАТ е настроен на 0mg толеранс. Това е най-голямата хранилка за полицаите, те добре знаят, че теста е скапан и те питат около 47 пъти дали си бил сигурен, че не си употребявал нищо с надеждата да пуснеш нещо.
  • 11 гост

    7 0 Отговор
    Освен да пожелаем на съдията и него да го изблудстват срещу условна, друго не се сещам. Условната присъда не е присъда, тя е за непълнолетни, за леки прегрешения и измами, които не са рефлектирали върху здравето на жертвата. Тук говорим за блудство, което трябва да се разбира като изнасилване на 12г. дете, а съдията пуска доказан изнасилвач. Отговорете ми защо след година този да се спре да изнасилва деца?