Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 11:21 3 317 7

Ревнивец отвлече жена си с такси и я преби

  • ревнивец-
  • побой-
  • жена-
  • люлин

29-годишната Зоя била изведена насила от апартамента ѝ  в "Люлин" от Росен, с когото отдавна живеела на семейни начала

Ревнивец отвлече жена си с такси и я преби - 1
Снимка: shutterstock

Ревнив жител на столичния квартал „Люлин” забърка достойна за индийска сапунка драма с отвличане, бой и закани за убийство. Екшънът се е разиграл миналия петък късно вечерта, съобщи TrafficNews.

29-годишната Зоя била изведена насила от апартамента ѝ в "Люлин" от Росен, с когото отдавна живеела на семейни начала. Двамата дори имали три деца, но напоследък отношенията между тях се изострили заради съмненията на 36-годишния мъж, че половинката му кръшка.

След като качил след заплахи Зоя в такси, Росен я завел в жилище в друг квартал в София. Там я пребил жестоко, а после я заплашил с убийство.

Когато насилникът си тръгнал, жената успяла да се свърже с приятели и с тяхна помощ се прибрала в дома си. На другата сутрин събрала кураж и подала сигнал в полицията.

Росен все още се издирва от полицията, но според разказите на пострадалата и техните близки и познати бруталната разправа била заради изблик на ревност.

Самата Зоя твърди, че не е дала никакво основание на мъжа до нея да я подозира за други връзки, но е потресена от неговата жестокост след толкова години съвместен живот.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЛО

    7 1 Отговор
    И тоя са го отвлекли марсианците, та от петък да го издирват напразно органите на реда.
  • 2 Във всеки българин

    7 0 Отговор
    Се крие по един нереализиран Пею Яворов.....само трябва да пропише стихове
  • 3 Същината

    4 2 Отговор
    Значи не му е била "жена" все пак... Докато се кара така, на едни "начала" винаги рискът от такива неща ще е по-голям.

    Коментиран от #4

  • 4 Читател

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Същината":

    Така е! Аз като се ожених и жена ми сама си сложи железни гащи с катинар. И като се връщам от командировка ключа никога не пасва на катинара и се налага да го сменям.
  • 5 Наблюдател

    6 2 Отговор
    Народа изтрещя........на този
    Росен ще му кажа ,,,, като се съмнява да я хване, кво ще я отвлича...... Или си прощават или се разделят ...... Всичко,,,,, е за децата.....
  • 6 Абе

    10 0 Отговор
    ,и аз на моята и вярвах а се оказа,че цяла година ми е слагала рога!Ха ха
  • 7 ПЕНКО

    6 1 Отговор
    ТЕЖКИ ВРЕМЕНА - МАЛКО ЕРЕКЦИЯ И МНОГО РЕВНОСТ !!! НО ВСЕКИ 18 ГОДИШЕН Е ДЛЪЖЕН ДА РАЗМАЖЕ БАЩА СИ -ТОРМОЗЕЩ МАЙКА МУ !!!