Last news in Fakti

10 Ноември, 2019 14:51 5 090 11

Защо майка хвърли бебето си в язовира в Кърджали?

  • майка-
  • бебе-
  • язовир-
  • кърджали

Мълвата говори, че тя пак е бременна

Майката, която бе задържана за убийството на собственото си бебе, е отново бременна. Това твърдят нейни колежки, които работят с 28-годишната Д.Х. , съобщава 24rodopi.com.

Жената от около месец мете улици в Кърджали, като служителка на една от фирмите за чистота. Тя е видимо наедряла, особено коремът ѝ. Младата кърджалийка пък от доста време имала нов приятел, твърдят познати на жената от квартал „Боровец“, където живее. В същото време Д. казвала, че рязко е качила килограми, но това не се дължало на бременност.

Припомняме, че зверското престъпление разтърси областния родопски град през декември м.г. Д. Х. бе задържана след като в коритото на Водното огледало бе открит трупа на новороденото ѝ дете. Раждането било извършено на 18 декември, буквално на броени метри от реката.

Според разследващите, жената е изхвърлила веднага след това бебето във водите на реката, в района на пасарелката. Тялото било поставено в найлонова торба. Преди това жената закупила ръкавици и сама родила в района. На следващия ден пък потърсила медицинска помощ след като състоянието ѝ се усложнило.

Именно тогава медиците сигнализирали органите на реда. Водното огледало бе източено, а след часове наред издирване тялото на новороденото бе открито близо километър по-надолу по течението.

За да бъде разследването доведено докрай и изготвен обвинителният акт срещу извършителя обаче, ДНК експертизите трябва да посочат със сигурност, че майката е 28-годишната жена, която бе задържана. Експертизите все още не са готови.

Припомняме, че на две инстанции съдът постанови сочената за убийца на собствената ѝ рожба жена да чака делото срещу себе си у дома. На жената бе наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Както вече писахме, това е било седмо раждане за 28-годишната. До последно тя криела бременността си, поради факта, че мъжът ѝ бил в затвора и това ще породи съмнение относно бащинството. Според запознати пък, жената била бременна от друг, близък на семейството мъж. Тя казвала на роднините си, че имала тумор в стомаха.

Две от оцелелите деца на 28-годишната са дадени за отглеждане в приемно семейство, за другите три пък грижи полагала свекърва ѝ. Д. пък живеела сама с майка си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    18 1 Отговор
    Без коментар.
  • 2 Дурхан

    24 1 Отговор
    Като животно..

    Коментиран от #11

  • 3 Думи нямам

    18 2 Отговор
    Пълен потрес! Видимо несръботване на институциите, бавене по незнайни причини. Самосезирайте се, бе! Или ще чакате да се случи същото?
  • 4 гост

    24 1 Отговор
    Животно, ама вижте, че прокуратурата хич не се вълнува от това и за година не може да изготви една експертиза и да вкара това животно в затвора. Дори и да я осъдят какво ще промени това? Вероятно ще кажат, че била многодетна майка и ще й пишат една условна. Ето, това не е корупция, държавата просто не работи, пълно безхаберие и бездействие.
  • 5 ТОНИ

    36 1 Отговор
    Ами кастрирайте я тази жена, тя вече ги снася, не ги ражда...колко 7-8 и после по домове, в язовира ???. Явно е малоумна и серийно забременява, животните така не правят като нея !!!!
  • 6 що що що

    4 1 Отговор
    за такива безобразия ....
  • 7 Христо

    21 2 Отговор
    За тея "малцинства" не интеграция, а кастрация!
  • 8 Думи нямам

    18 2 Отговор
    Много моля,всички пишещи да не обиждат на " животно", защото дори и кукувицата, снасяйки в чуждо гнездо, знае че друга птичка ще ѝ измъти яйчицата и ще отгледа птичетата. За това "същество" наистина дори в речниците не мога да намеря точно определение.
  • 9 Бе направо

    7 1 Отговор
    Ми се искаше това дете да е за мен. Знаете ли колко ергени които са искали деца и да се оженят са нямали тази възможност да гледат дете. Жалко. Много жалко. И много тежко. И пак жалко.

    Коментиран от #10

  • 10 Инфо

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бе направо":

    Ти сериозно ли? Има нещастни дечица, има хора които искат да ги отглеждат и са им осигурят най–доброто, но процедурата е страшна! Все еедно да кандидатстваш за президент, премиер или главен прокурор. За "братята " от Хамер или Ей Сей е многа по–опростено и лесно, а и те не пробират.
  • 11 Няма

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дурхан":

    толкова тъпо животно!