14 Ноември, 2019 16:33 8 347 16

По 100 лева на час вървят нощните жрици в Кърджали

  • проститутки-
  • кърджали-
  • онлайн секс

Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки

По 100 лева на час вървят нощните жрици в Кърджали - 1
Снимка: Shutterstock

Десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали. 90 на сто от тях са „гурбетчийки“ в региона, идващи от съседните Пловдив и Стара Загора. В същото време млади кърджалийки печелят в лайф чатове на порно сайтове, предлагайки „онлайн секс“. Това показва разследване на 24rodopi.com.

22-годишната С. не се свени да танцува гола пред камерата в спалнята на жилището си в Кърджали. Тя изпълнява поръчките, които клиентът изписва в лайф чата, след като си е платил за услугата. Младото момиче използва различни „се*с играчки“, поставя дори щипки на гърдите си, докато на стената зад нея стои политическата карта на Европа.

Подобен бизнес върви успешно от няколко години в областния град. Преди време дори младо семейство от Кърджали предлагаше „се*с на живо“ в нета, срещу определена цена от страна на клиента.

Млади момичета заработват пари в свободното си време, без да се налага да се срещат с любителите на платени ласки, коментират запознати. В същото време семействата им дори не подозират какво се случва в рамките на час в спалнята.

В същото време специализирани сайтове са пълни с оферти за платена любов в областните градове Кърджали и Смолян. Труженичките са на възраст от 18 до 40 години и предлагат всякакви ласки. Цените тръгват от 40 и достигат до 70 лева за 30 минути. За час прекарано време в ръцете на професионалистките пък цената започва от 100 и достига 120 лева. Но не липсват и промоции.
40-годишна дама е обявила тарифа от 50 лева за 30 минути, за час обаче цената е 80 лева.

Всички труженички предоставят терен за клиентите. Офертите им са публикувани и в сайт за възрастни. Предоставени са телефонни номера на момичетата, както и богат снимков материал за физическите им данни. Пазарлъците са изключени, а дамите посочват мястото, където ще се проведе сеансът. В 90 на сто от случаите това са къщи за гости в града. Номерът на стаята се посочва по телефона, а тя се плаща от момичето. Използват се и много квартири в най-големия кърджалийски квартал - „Възрожденци”. Дори в нови кооперации.

Над 50 са офертите за Кърджали в сайт за секс обяви. Далеч по-скромен е техният брой в Смолян, установи проверка на екипа ни. И в двата областни града има две предложения от проституиращи мъже. Докато край Арда „надарен жребец” предлага всичко на дами с цена по договаряне, то в Смолян жиголото е посочило 60 лева.

Офертата гласи: „Може да ме търсят и дами, на които мъжете им са в чужбина”.

В града на Планетариума се предлага и порно на живо. Младо семейство е оферирало половия си акт за пред воайори, които срещу допълнително заплащане могат и да се включат.

Обяви са зададени и за всички по-малки населени места в двете области. Основно обаче се разчита на клиенти в областните центрове. Момичета в Кърджали дори се опитват да вдигнат класата с посочени говорими езици като турски и гръцки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готов е градът

    19 7 Отговор
    Само Ердоган им липсва! Отбора им влезе в А група, ракета голяма направиха, ама сам ходжата вътре порно гледа, и белосва стените! Помашко-турски ценности!

    Коментиран от #7

  • 2 гост

    16 1 Отговор
    мамелюците?
  • 3 100

    17 4 Отговор
    За Хасан Азис е безплатно.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Martin

    11 1 Отговор
    Пореден шок, сега остана някой да направи сайт за проститутки - а то вече има, от поне 10 години. adamieva, властите иначе много се борят с всяка престъпност, особенно в ефира на бтв, нова и бнт
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Много бре........

    15 3 Отговор
    На магистралата за 5 лева ми продухват каваля.
  • 9 Шукри

    8 2 Отговор
    и кфо ? . нищо ново. запада вече минаха на кукли.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ален

    9 4 Отговор
    Има седмици,в които разходите ми по жрици възлизат на суми от по над 1000 лв.Желая до няколко години,в страната да не остане жрица,не изкарала пари от мен.
  • 12 Каръка

    11 0 Отговор
    К..ви ЧОК, пари ЙОК!
    Това е положението в живота...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ИВАН

    14 0 Отговор
    Тъй, тъй, правете още реклама на проститутките
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    0 0 Отговор
    Мурви сбогом