Last news in Fakti

19 Ноември, 2019 22:01 2 593 12

Пиян младеж без книжка удари патрулка

  • пиян-
  • патрулка-
  • удар

Младежът е отказал кръвна проба

Пиян младеж без книжка удари патрулка - 1
Снимка: БГНЕС

Пиян младеж без книжка удари полицейски автомобил в Хасково, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал тази сутрин в 1:50 часа.

Задържаха шофьор, опитал да блъсне спиращия го за проверка полицай и избягал.

21-годишно момче от село Спахиево се е движило с леката си кола „Опел“ по улица „П. Р. Славейков“. Не е спазило пътен знак Б-1 и е ударило движещ се по улица „Епископ Софроний“ в посока улица „Добруджа“ служебен полицейски автомобил „Грейт уол“ на Районно управление-Хасково.

От удара колата е с материални щети - леко огънат преден ляв калник и предна лява врата. Водачите са тествани за алкохол, като тази на виновния шофьор е отчела 1,4 промила.

Младежът е отказал кръвна проба. При справка се оказало, че е неправоспособен и не притежава свидетелство за правоуправление. Задържан е за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербестан

    38 2 Отговор
    Ромоланец вероятно ? Тия са недосегаеми, боКопомазани, нали подържат диктатора на власт !
  • 2 Будалата

    22 2 Отговор
    Те това е царството на ТИКВАТА.
  • 3 Луд

    14 0 Отговор
    Ами той като е без книжка от къде да знае ,че не може да кара пиян и ,че трябва да спре на този знак.Ето ви два факта който смекчават вината му.Пък ако е неграмотен и гласува за правилната партия даже може и безплатен валчер да получи за да изкара книжка и да не прави вече така.
  • 4 ДАААА

    8 9 Отговор
    ЕЛЕКТОРАТА НА БСП И ДПС , СВИКНАХА ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ МАФИОТСКИ ПАРТИ СЛЕЛИ МАФИОТСКИЯТ СИ БИЗНЕС В ЕДНО!

    Коментиран от #6, #11

  • 5 Мартин

    6 1 Отговор
    Тия дни много катастрофи с патрулки. ГЕРБ и ОП внасят законопроект всеки четвъртък да е забранено да се кара патрулка за да намалеят катастрофите.
  • 6 Мартин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДАААА":

    бсп и дпс управляваха последно през 2007 година, тоя на 21 е тогава е бил на 9, ама още не може да отвикне да кара както си иска.. даааа
  • 7 Ето това е луд маняк

    2 0 Отговор
    Добре че не са намерили наркотиците хахаха
  • 8 мали мали

    4 0 Отговор
    Видял ги е да спят и е решил да ги събуди
  • 9 КАТ

    1 1 Отговор
    Селянина си е селянин по душа,не по местораждане.Елементарен,самонадеян,безотговорен.

    Коментиран от #10

  • 10 Също като ушевия миндерас

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "КАТ":

    Прост необразован нагъл алчен не възпитан корумпиран
  • 11 2998

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДАААА":

    Нали видяхме за кого гласуваха от маалата на последните избори! Протоколите ги има на сайта на ЦИК, ако искаш провери.
  • 12 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Какво е това "момченце" на 21 години ?? 19 /деветнадесет/ годишни охраняваха границите на страната ни до 1990 г. М Ъ Ж Е !!! Под клетва към Родината ! Този кога ще стане мъж според "Факти" ?? Абсолютно всичко ли е деформирано вече в тая страна ?? Имаше приказка преди години: Един дребничък подсмърчал на улицата до едно дърво. Минала една кака." Защо плачеш" попитала тя. " Не мога да се изпишкам" рекъл ситния. Решила каката да му помогне. Разкопчала му панталоните, ама като го пипнала и онзи го надул." На колко си години ? " - сепнала се каката " Нашият проплакъл : " На тлидесет и тли ......" И как няма да вършат щуротии и престъпления , като нямат елементарно понятие от наредба, закон, наказание, държавност. Само "светъл" пример от батковците. Пият, пеят, карат, чупят, трошат.... Ако ги закопчеят - дребно хулиганство. Хайде ходете си поживо поздраво и толкова ........